Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [MySQL][PHP]Szukam jakiś CMS z panelem użytkownika
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
lekosm2
Witajcie. Czy istnieje jakiś CMS który zawiera jakiś panel rejestracji/logowania? Fajnie by było też w nim coś takiego, że jak stworzę sobie plik wpisy.php to dodam do niego jakiś warunek który sprawdza czy użytkownik jest zalogowany jeśli nie to mu blokuje dostęp.

Wiem, że mógłbym stworzyć własny panel logowania i rejestracji bo jest do tego poradnik, ale wolałbym jakiś CMS.
andrew654
Twój wpis brzmi mniej więcej tak:

Czy istnieje jakiś samochód który jeździ i jak dorobię mu piąte koło to jak użytkownik do niego wsiądzie to będzie ono samo hamowało oneeyedsmiley02.png

Nie wiem, czy są takie cmsy które nie mają rejestracji/logowania, ale wszystkie które znam to posiadają.

Dodatkowe funkcjonalności typu widoczność podstrony serwisu tylko dla zalogowanych albo mają wbudowane albo trzeba rozbudować. Można to zrobić samemu lub skorzystać z gotowych darmowych wtyczek (tak jest w przypadku CMS Wordpress)
Przeważnie nie ogranicza się w nich dostępu do pliku wpisy.php, tylko podstronę /wpisy
com
ja znam taki jeden co nie ma, a panel w głębokim ukryciu biggrin.gif

ale tak naprawdę wszystkie o których usłyszysz mają, a jest tego tyle, że to tylko kwestia co sobie wybierzesz, wpisz w google php cms i masz cała listę smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.