Cytat(Fipaj @ 2005-01-19 16:22:13)
Cóż... na php.pl nikogo chętnego do współpracy nie znajdę... szkoda
...
A tak powaznie... jak chcesz zeby to dzialalo ? modul do apacha? jaka ten jezyk bedzie mial skladnie ?
Przegladalem strone i wwydaje mi sie ze chyba chcesz napisac gotowe "rzeczy" do uzywania. Jestem przekonany ze predzej napiszesz te funckje w php niz ze wymyslisz nowy jezyk przymie sie on itp...
Minusy:
- Kto Ci bedzie to dawal w jakimkolwiek hostingu (PHP5 i tak wolna wporowadzaja - a wiadomo ze jest dobre, ma przyszlosc, a Ty chcesz jakis jezyk z niewiadomym kompilatorem i na jakiej platrofie dzialajacym (serwerze ? apache czy co ? ) )
- Wlasny paser do czegos tak malo rozbudowanego nikomu nie bedzie sie chcialo i pisac + intergacja z istniejacymi juz serwerami (apache itp), przecierz nie bedziesz pisal do tego wlasnego serwera bo wtedy to juz na 100000% nie ma przyszlosci ( chyba ze sie okaze lepsyz od apacha etc.)
Plusy:
Moze sie cos nauczysz
A jeszcze php jest tak proste ze az nudne

napisanie czegos takiego jest trudniejsze niz pojecie php ( poziom podstawowy :-)) )
Cytat
Może rzeczywiście trochę naiwny jestem i źle się do tego zabieram, ale cóż.... mam 12 lat...
Powaznie to lepiej sie poucz HTML moze xhtml'a a nie bierzesz sie za cos takiego....
Pozatym nie wiem co to ma juz byc ?:-)
Moze chcesz poprostu napisac cskryp w (js allbo cos) co zaznacza sie co ma byc i on wkleja gotowy kod do teaxtarena (kod w j. php) a nie pisac swoj jezyk....
Szczerze to nie ma przyszlosci, ale powodzenia...
@kszychu: Jako moderator przynajmniej powinienes na nabijac tyle bezsensownych postow tylko walnac jeden... to tak na marginesie