Wiem, że stosując class="img-responsive" ale na moich obrazkach mam wyświetlane w odpowiednich miejscach pewne wartości przez css.
Tak wygląda kod z obrazkiem.
echo "<div class='tlo23'>"; { $result = mysql_query("SELECT * FROM obecnie WHERE id_miasto =1 ORDER BY id DESC LIMIT 1") or die(mysql_error()); while($row = mysql_fetch_array($result)) { ?> <div class="choszcznop0" data-toggle="tooltip" data-placement="top"><i class="wi wi-forecast-io-<?php echo $row['tIcon'];?>"></i></div> <?php } } { $result = mysql_query("SELECT * FROM obecnie WHERE id_miasto =7 ORDER BY id DESC LIMIT 1") or die(mysql_error()); <div class="debnop0" data-toggle="tooltip" data-placement="top"><i class="wi wi-forecast-io-<?php echo $row['tIcon'];?>"></i></div> <?php } } { $result = mysql_query("SELECT * FROM obecnie WHERE id_miasto =2 ORDER BY id DESC LIMIT 1") or die(mysql_error()); <div class="szczecinp0" data-toggle="tooltip" data-placement="top"><i class="wi wi-forecast-io-<?php echo $row['tIcon'];?>"></i></div> <?php } } { $result = mysql_query("SELECT * FROM obecnie WHERE id_miasto =4 ORDER BY id DESC LIMIT 1") or die(mysql_error()); <div class="swinoujsciep0" data-toggle="tooltip" data-placement="top"><i class="wi wi-forecast-io-<?php echo $row['tIcon'];?>"></i></div> <?php } } { $result = mysql_query("SELECT * FROM obecnie WHERE id_miasto =8 ORDER BY id DESC LIMIT 1") or die(mysql_error()); <div class="drawskop0" data-toggle="tooltip" data-placement="top"><i class="wi wi-forecast-io-<?php echo $row['tIcon'];?>"></i></div> <?php } } { $result = mysql_query("SELECT * FROM obecnie WHERE id_miasto =3 ORDER BY id DESC LIMIT 1") or die(mysql_error()); <div class="koszalinp0" data-toggle="tooltip" data-placement="top"><i class="wi wi-forecast-io-<?php echo $row['tIcon'];?>"></i></div> <?php } }
Po zastosowaniu class="img-responsive" w kodzie tło oczywiście zmniejsza się w zależności od rozdzielczości ale zamieszczone na nim wartości są rozwalone przez wcześniejsze położenie zawarte w kodzie css.
Jak mogę rozwiązać ten problem?
Może jest jakaś możliwość zapisania takiego obrazka z tłem i nałożonymi na nim wartościami?