Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne][PHP]Prosty sklep z podpiętymi płatnościami krypto
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
xmen491
Witam,

Poszukuje skryptu sklepu z mozliwoscia platnosci w kryptowalutach.
Bedzie to sklep na ktorym bedzie mozna kupic wirtualna walute do kilku gier mmorpg.
Na stronie bedzie max 10 produktów z podaną ceną w pln.
Po dodaniu do koszyka i przejsciu do platnosci ma byc przeliczana kwota z pln na konkretna kryptowalute jaka ktos wybierze(btc,eth itd.) i trzeba zaplacic w ciagu jakiegos czasu np. 10 min .
Zalezy mi aby platnosc byla przez przelew na portfel krypto a nie jakies wtyczki do platnosci krypto zamieniajace krypto na pln.
Sklep moze byc jak najbardziej na jakims gotowym szablonie . Zaakceptuje dowolny najprostszy szablon sklepu.
Chce aby ktos mi wyslal gotowy skrypt sklepu abym mogl dodac tylko logo sklepu , produkty i wpisac swoj portfel krypto + info jak ten sklep zainstalowac na serwerze i podpiac domene.
Moge zaplacic za to 500pln.
Prosze o wiadomosci.[php][/php]
ohm
Z tego co wiem to sporo osób używa bitpay - https://bitpay.com/integrations/ - tu masz integracje, kwestia zainstalowania sklepu z listy np. i zaciagniecia pluginu integracji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.