Mam problem ze skryptem do otwierania .csv
Ale cały czas dostaje komunikat na adres e-mail
Nie można odczytać zawartości katalogu: /home/twoj-host/web/test.twoj-host.eu/public_html/fara-cmentarz-online/
A tak wygląda cały kod
<?php function fileNameExtension ($fileName) { } require_once (WPNW_DIR.'/inc/zmarli_sendmail.php'); $sourceDir = ZMARLI_URL_PLIK; if (!$pathHandle) { }else{ $plik_template_data = $wpdb->get_row(" SELECT template_key, template_format, template_active, template_sender_name, template_sender_email FROM ".EMAIL_TEMPLATES_TABLE." WHERE template_key = 'Wgranie do bazy' LIMIT 1"); if($plik_template_data){ if ($plik_template_data->template_active == "1") { sendemail_template_pliki('Wgranie do bazy', $info_dane, $opinion_errors,"", $tytul, $messenger, get_option('blogname') , get_option('admin_email'), $plik_template_data->template_sender_name, $plik_template_data->template_sender_email,""); }else{ sendemail(get_option('blogname') , get_option('admin_email'), get_option('blogname') , get_option('admin_email'), 'Komunikat o błędzie w trakcie obsługi bazy cmentarza na stronie WWW', 'Nie można odczytać zawartości katalogu: '.$sourceDir.'','html'); } }else{ sendemail(get_option('blogname') , get_option('admin_email'), get_option('blogname') , get_option('admin_email'), 'Komunikat o błędzie w trakcie obsługi bazy cmentarza na stronie WWW', 'Nie można odczytać zawartości katalogu: '.$sourceDir.'','plain'); } return; } // Reset bazy if ($clear) { // SKASOWANIE CAŁOŚCI $wpdb->delete(WYSZUKIWARKA_TABLE) or sendemail(get_option('blogname') , get_option('admin_email'), get_option('blogname') , get_option('admin_email'), 'Komunikat o błędzie w trakcie obsługi bazy cmentarza na stronie WWW', 'Nie można skasować danych: '.$query.'','html'); } $total = 0; // APPEND BLANK -> REPLACE MOŻE SPOWODWAĆ POWSTANIE 2 PLIKÓW DLA TEGO SAMEGO ID - TRZEBA TE PLIKI TAK POSORTOWAĆ // ŻEBY NAJPIERW PRZETWARZAĆ PLIKI STARSZE, A POTEM CORAZ MŁODSZE // PLIKI TRZEBA WIĘC NAJPIERW POSORTOWAĆ WG. FUNKCJI FILEMTIME, a dopiero potem przetwarzać $key = $timeSignature.$localOrderInSession.$userID; $files[$key] = $file; } return ; } foreach ($files as $file) { $path = $sourceDir.'/'.$file; } function unpackText ($text) { return $content; } function loadBurieds ($path) { $total = 0; foreach ($contentArray as $line) { // faraID, cmentarz, nazwisko, imie, data ur., data śmierci, P1..P8 if ($id==0) continue; $imie = unpackText ($info [1]); $nazwisko = unpackText ($info [2]); $data_urodzienia = unpackText ($info [3]); $data_smierci = unpackText ($info [4]); $sektor = unpackText ($info [5]); $rzad = unpackText ($info [6]); $pole_grobu = unpackText ($info [7]); $oplata_pokladne = unpackText ($info [8]); $zdjecia = unpackText ($info [9]); if ($id<0) { $wpdb->delete(WYSZUKIWARKA_TABLE, array('Id' => -$id))or sendemail(get_option('blogname') , get_option('admin_email'), get_option('blogname') , get_option('admin_email'), 'Komunikat o błędzie w trakcie obsługi bazy cmentarza na stronie WWW', 'Nie można skasować danych: '.$query.'','html'); } else { $wpdb->delete(WYSZUKIWARKA_TABLE, array('Id' => $id)) or sendemail(get_option('blogname') , get_option('admin_email'), get_option('blogname') , get_option('admin_email'), 'Komunikat o błędzie w trakcie obsługi bazy cmentarza na stronie WWW', 'Nie można skasować danych: '.$query.'','html'); } $total++; if ($id>0) { 'Id' => $id, 'imie' => $imie, 'nazwisko' => $nazwisko, 'data_urodzienia' => $data_urodzienia, 'data_smierci' => $data_smierci, 'sektor'=> $sektor, 'rzad'=> $rzad, 'pole_grobu'=> $pole_grobu, 'oplata_pokladne'=> $oplata_pokladne, 'zdjecia' => $zdjecia )) or sendemail(get_option('blogname') , get_option('admin_email'), get_option('blogname') , get_option('admin_email'), 'Komunikat o błędzie w trakcie obsługi bazy cmentarza na stronie WWW', $query,'html'); $total++; } } return $total; }
Bo chce żeby za każdym razem gdy użytkownik wchodzi sprawdzało mi folder pliki_sql, bo próbowałem zrobić ze o danej godzinie będzie sprawdzało tak wygląda moje wywołanie
//zawartość pliku }
Ale nie dział nie wiem czemy.
Proszę pomuszcie mi proszę