Witam,
Nie wiem czy to dobry dział ale zlecę napisanie modułu płatności dla serwisów: Blue Media, Paypal (oraz opcjonalnie MicroSMS)
Chodzi mi głównie o to by np na stronie index.php użytkownik miał buttony do zrealizowania płatności z w/w serwisów czy tam inne informacje jakie podam, następnie po zrealizowaniu płatności gdy system płatności przeżuci na odpowiednią stronę np success.php to jeśli płatność została zrealizowana poprawnie to wyświetli mój kod PHP. Zależy mi na tym aby z serwisów Blue Media oraz PayPal plik success.php był zabezpieczony hashem czyli zwykły użytkownik gdy wisze np moja-strona.pl/modul/success.php to nie wyświetli mu się żaden kod chyba że z serwisu BlueMedia lub PayPal będzie potwierdzenie poprawnie zrealizowanej płatności.
Chciałbym aby w/w moduł posiadał plik config (najlepeij w php) do wprowadzania danych z BlueMedia oraz PayPal
Dodatkowo chciałbym aby w plikach php najważniejsze funkcje były skomentowane abym w przyszłości mógł swobodnie skonfigurować bez ryzyka rozwaleniia całego modułu oraz aby całość byłą napisana w PHP 8.x.
Oferty cen prosiłbym o podawanie na portalach:
FB: https://www.facebook.com/djalexn.graphic/
E-Mail: djalexn.graphic@gmail.com
tel: 667-203-793
Z góry informuję że nie znam na tyle PHP by samemu napisać taki moduł nawet mając instrukcję z w/w bramek płatności dlatego chcę to zlecić komuś dla kogo taki kod zajmie "15" min.