Problem leży gdzieś tu... Dam na piwo poprzytulam czy coś ale weź się ktoś zlituj bo oszaleje - bardzo dawno już nic nie pisałem bo nie miałem takiej potrzeby i szczerze mówiąc to nie mam już pomysłów - nawet nie do końca chyba wiem w jakiej wersji teraz posiadam ten plik

Nie potrzebuję cudów - w sumie chciałem sobie troszkę ułatwić żeby nie klepac do excela - ale patrząc na to z perspektywy czasu już pewnie było by po sprawie - ale jak zacząłem chciałbym spróbować skończyć.
Z gory WIELKIE dzięki za chęci !
<?php include_once 'db.php'; { for($i=0;$i<$num;++$i) { $badany_punkt = $_POST['badany_punkt'][$i]; $typ = $_POST['typ'][$i]; $wartosc_zabezpieczenia = $_POST['wartosc_zabezpieczenia'][$i]; $ilosc_faz = $_POST['ilosc_faz'][$i]; $petla = $_POST['petla'][$i]; $all_data[] = array('badany_punkt'=>$badany_punkt, 'typ'=>$typ, 'wartosc_zabezpieczenia'=>$wartosc_zabezpieczenia, 'ilosc_faz'=>$ilosc_faz, 'petla'=>$petla); } foreach (($all_data) as $row) { $zapytanie = "'".$row['badany_punkt']."','".$row['typ']."','".$row['wartosc_zabezpieczenia']."','".$row['ilosc_faz']."','".$row['petla']."'"; } $sql = "INSERT INTO pomiary_SWZ (badany_punkt,typ,wartosc_zabezpieczenia,ilosc_faz,petla) VALUES ($zapytanie)"; if (mysqli_query($conn, $sql)) { echo "<br />Brawo JEBAŃCU !!! <br /> Obyś nic nie spierdolił bo udało Ci się zapisać Swoje wypociny!!!"; } else { } mysqli_close($conn); } ?>
formularz z którego łapię dane :
<?php // page2.php $_SESSION['ile'] = $_POST['ilosc_obwodow']; for($x = 1; $x<=$_SESSION['ile']; ++$x) { echo '<form action="insert.php" method="POST"><div class="form-group"><label><b>BADANY OBWÓD : </b></label><br /><input name="badany_punkt[]" value="'.$_POST['nazwa'].'/'.$x.'"></div><br /> <div class="form-group"> <label><b>Typ zabezpieczenia ( B / C / D / gG....)</b></label><br /> <input type="checkbox" name="typ[]" value="B">B<br /> <input type="checkbox" name="typ[]" value="C">C<br /> <input type="checkbox" name="typ[]" value="D">D<br /> <input type="checkbox" name="typ[]" value="gG">gG<br /> </div> <br /> <div class="form-group"> <label><b>Wartość zabezpieczenia - In</b></label><br /> <input type="text" name="wartosc_zabezpieczenia[]" class="form-control"><label>A</label> </div> <br /> <div class="form-group"> <label><b>Obwód 1F czy 3F ?</b></label><br /><br /> <input type="checkbox" name="ilosc_faz[]" value="S301">Jednofazowy<br /> <input type="checkbox" name="ilosc_faz[]" value="S303">Trójfazowy<br /> </div> <br /> <div class="form-group"> <label><b>Impedancja Pętli Zwarcia Zmierzona - Zs </b></label><br /> <input type="text" name="petla[]" class="form-control"> <label>Ohm</label> </div><hr />'; } echo '<input type="submit" name="submit" value="Zapisz Swoje wypociny"> </form>'; ?>