Mam taki kod strony (fragment)
</div> <!-- meta info --> </div> <!-- row --> <div class="description-wrapper clearfix"> <div class="desc-col"> <div class="text"> produkt kontrolowany na nieobecność GMO <div class="text">ryż gotowany 23%, woda, teksturat <span style='font-weight: bold;'>sojowy</span> 15%, olej rzepakowy, warzywa 14% (cebula, marchewka, papryka, pietruszka), koncentrat pomidorowy 5%, kasza manna (<span style='font-weight: bold;'>pszenica</span>), mąka ryżowa, białko <span style='font-weight: bold;'>sojowe</span>, sól morska, hydrolizat białka roślinnego (<span style='font-weight: bold;'>soja</span>, kukurydza), przyprawy, ekstrakty i olejki eteryczne przypraw, ekstrakt drożdżowy, cukier trzcinowy, aromaty (<span style='font-weight: bold;'>seler</span>)</div> <div class="text"> <table border="1"> <tr> </tr>
I chciałbym pobrać następujący fragment
<div class="text">ryż gotowany 23%, woda, teksturat <span style='font-weight: bold;'>sojowy</span> 15%, olej rzepakowy, warzywa 14% (cebula, marchewka, papryka, pietruszka), koncentrat pomidorowy 5%, kasza manna (<span style='font-weight: bold;'>pszenica</span>), mąka ryżowa, białko <span style='font-weight: bold;'>sojowe</span>, sól morska, hydrolizat białka roślinnego (<span style='font-weight: bold;'>soja</span>, kukurydza), przyprawy, ekstrakty i olejki eteryczne przypraw, ekstrakt drożdżowy, cukier trzcinowy, aromaty (<span style='font-weight: bold;'>seler</span>)</div>
Coś takiego mam :
Niestety to mi nie zwraca wyniku, proszę o pomoc w tym temacie.