Cytat(viking @ 5.03.2023, 15:16:31 )

Ale co produkuje to 10 stringów? ...
Cytat(frankiejojo @ 5.03.2023, 15:16:56 )

Wstaw jakiś separator ...
To ja może przedstawię genezę. Robię taki "mini projekt" do kontroli stanu narzędzi w firmie.
Baza wygląda nastepująco:
Tabela: Magazyny, przechowuje informacje o skrzynkach narzędziowych i ich numerach
Tabela: Narzędzia, przechowuje informacje o narzędziach oraz id_walizki w której się znajdują.
Tabela: Przeliczenia, przechowuje dane użytkownika i stanu podczas jego kontroli, znacznik czasu dla przyszłego sortowania.
Idea jest taka...
Odpalamy formularz w którym wskazujemy za pomocą selecta numer walizki,(uzyskujemy listę narzędzi z walizki np. 1. Pobieramy zdjęcie, nazwę i dodajemy do tego input type radio z możliwym stanem narzędzi [jest, niekompletne, nie ma] [1, - , 0]
W każdej z walizek jest różna ilość narzędzi. W jednej 4 a w drugiej 80. Potrzebuję zatem odczytać stan i powiązać go z id narzędzia, a następnie przesłać go do tabeli odpowiedzialnej za przeliczenia.
Stąd potrzebuję 10 stringów, albo 150 stringów. Nie jestem w stanie, zadeklarować, że wystarczy 50 zmiennych zadeklarowanych wcześniej.
Z góry dzięki za odpowiedzi.

Cytat(Salvation @ 5.03.2023, 16:27:23 )

Nazwij inputy w ten sposób: [name="nazwaZmiennej[]"]
Czyli w HTML to będzie wyglądać tak:
<input type="text" name="inputTest[]" /> <input type="text" name="inputTest[]" /> <input type="text" name="inputTest[]" /> ...
I w $_POST powinieneś otrzymać 10 stringów w tablicy pod kluczem 'inputTest'
Ty wiesz ile będzie inputów potrzebne. W poprzednim poście odpowiedzi uwzględniłem, że tych inputów może być 4 a w innej 60.