foreach? Jesteś pewien, bela_666?

Przecież ta funkcja operuje wyłącznie na tablicach... No ale dobrze, może ja źle rozumiem... Mógłbyś podać więc jakiś przykład?
dr_bonzo => czy zmienne sesyjne nie są przechowywane w pamięci mojej przeglądarki?
Może źle wyjaśniłem problem... Chodzi o to, że moja strona ma stać się jednym z działów sporej witryny... Jedyną metodą powrotu gdziekolwiek będzie kliknięcie przycisku przeglądarki "Wstecz" lub wpisanie adresu. Chcę się zintegrować z serwisem jak najbardziej, dlatego mam zamiar korzystać ze zmiennych zapisanych w sesji przez strony odwiedzone przed moją, jak również strony odwiedzone później (m.in. info o reklamie) np. gdy user będzie chciał się cofnąć.
Nie znam nazw zmiennych jakie zapisują inne strony - nazwy te mogą się zmieniać. Każdy dział witryny prowadzi inna osoba, więc nawet odgórne przykazy mogą zostać wykonane na innych zmiennych. Prowadzący nie mają dostępu do czyichś plików a kontakt z każdym po kolei byłby raczej mało efektywny... Dlatego potrzebuję listę nazw zmiennych zapisanych w sesji
Jeśli zrobię to za pomocą funkcji
foreach" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, bardzo proszę o przykład bo sam zupełnie nie rozumiem, jak można to zrobić dzięki tej funkcji...