Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Błąd "Brak dostępu"
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
kszychu
Witam. Męczę sięz tym od jakiegoś czasu i dziś postanowiłem znaleźć rozwiązanie, ale wymiękłem. Chodzi o to, że co jakiś czas pojawia mi się w Internet Explorerze żółty trójkącik w rogu, który po kliknięciu radośnie informuje mnie, że wystąpił błąd "Brak dostępu". Dziwne to, zwarzywszy, że chodzi o np. wywołanie funkcji po kliknięciu w buttona czy odwołanie się do obiektu (np. document.formularz.....). Błąd ów występuje jedynie w IE z zainstalowanym SP2. Przy braku SP2 nie występuje.
Wie ktoś co tam sięzmieniło, co trzeba wyłączyć czy na co zwrócić uwagę? Pliiiizzzzzz, help! Jak tego nie zrobię, boss mnie oskalpuje a klienci zjedzą. sad.gif
Vir
Z tego co mi wiadomo to po instalacji SP2 pojawia się coś takiego jak "Centrum zabezpieczeń" /chyba w panelu sterowania/. Może tam coś znajdziesz.
Tak w ogóle to skoro występują tego typu błędy to może zwyczajnie masz wyłączoną obsługę JavaScript... ?
dr_bonzo
Moze w koncu zabezpieczyli ie przed crossscriptingiem. A jak sie skrypt zachowuje w operze i ff?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.