Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: moja stronka sam se nie poradze ;)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
kalinowski
pisze sobie stronke raczej narazie w czystym htmlu bo w php jestem slabiutki. Stronka moja jest o sporcie a glównie o pilce noznej winksmiley.jpg. I mam wielką prośbę ma w niej takie dzialy jak champions lauge , uefa cup, lige polska, niemiecka i inne winksmiley.jpg
Czy jest ktos chetny poprowadzić jakiś dział winksmiley.jpg
To znaczy uaktualniać wyniki itp. winksmiley.jpg
Ino prosze się nie zgłaszać tylko poto aby dostac sie do mojego serwa i mi z niego wszystko wykasowac winksmiley.jpg
I tak mam kopi na dysku winksmiley.jpg
Kontakt:
GG: 5150088
E-mail: Kalinowski@konto.pl
lub prywatna wiadomosc winksmiley.jpg
spenalzo
1. Teoretyk? Jak ktoś nie ma strony, to raczej się php nie zajmuje...
2. To że masz 12 lat nie usprawiedliwa w ŻADEN sposób Twoich postów na forum - zamiast poszukać w manualu php czy MySSQL, lecisz z byle g... na grupę. A programistą w ten sposób nie zostaniesz.
3. Co do prowadzenia działu: jaka stawka? Nawet adresu nie podałeś. A ja robię portal, przy którym onet wymięka. Potrzebuję tylko 15 programistów, 2 dziennikarzy, 2 adminów, 1 meterolog, 3 ochroniarzy, 1 babcia klozetowa (pisuardessa). Bedzie w nim 1456 działów, w każdym po 563 strony.
lisu
Cytat
Potrzebuję tylko 15 programistów, 2 dziennikarzy, 2 adminów, 1 meterolog, 3 ochroniarzy, 1 babcia klozetowa (pisuardessa). Bedzie w nim 1456 działów, w każdym po 563 strony.

Wiesz prawie wszystko rozumiem tylko nie wiem po co ci programisci ?
scanner
Do wkręcania żarówki.
lisu
To mnie uspokoiles i w zasadzie ucieszyles, ze tylko 15 potrzeba.
kalinowski
nie no chodzi mi bez stawki tylko po to aby ktos mial radoche winksmiley.jpg
w autorach moze byc wpisany winksmiley.jpg
i ewentualnie jakis baner zamiescic winksmiley.jpg
chodzi mi raczej o amatorke winksmiley.jpg
ta stronka to jest wogole wielka amatoraka winksmiley.jpg
lisu
Cytat

hmm, mi sprawia radoche jak sam napisze stronke, powkurzam sie jakimis prymitywnymi bledami skladniowymi, jakimi alignami nie dzialajacymi w niektorych przegladarkach (vide ig590.end.pl)
Cytat

ale zaszczyt. Osobiscie wole sekcje META a w niej pole author tongue.gif.
kalinowski
Cytat
Cytat

hmm, mi sprawia radoche jak sam napisze stronke, powkurzam sie jakimis prymitywnymi bledami skladniowymi, jakimi alignami nie dzialajacymi w niektorych przegladarkach (vide ig590.end.pl)
Cytat

ale zaszczyt. Osobiscie wole sekcje META a w niej pole author tongue.gif.

To jak wchodzisz w to czy nie
questionmark.gif
scanner
ROTFL
Cudi
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Jesteś bardzo dowciapny kalinowski, wyślisz że ktoś będzie uzupełniał Twoje stronki w formacie *.html, za darmo, lub tylko po to by być wypisanym w gronie autorów na stronie której prawie nikt nie będzie oglądał ? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
lisu
[img]http://lisu.one.pl/gfx/emotikons/rotfl.gif[/img][img]http://lisu.one.pl/gfx/emotikons/rotfl.gif[/img][img]http://lisu.one.pl/gfx/emotikons/rotfl.gif[/img]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.