Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy dział na php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Choobek
Witajcie, jestem tu nowy na forum i z tego co widzą moje oczy jest tu dość wysoki poziom smile.gif Według mnie przydałby się nowy dział pt. Początkujący, albo coś takiego.
Seth
Osobiscie jestem przeciw. Na forum poruszane byly zagadnienia dotyczace podstaw php, wiec wystarczy skorzystac z wyszukiwarki.
Choobek
generalnie mówi się o tym forum, że jak zapytasz o coś prostego to od razu odeślą Cię do manuala. Ja co prawda jestem za takim postępowaniem, ale żeby wszystkim dogodzić mogłoby być jeszcze jedno forum dla takich, którzy sami nawet z manuala się nie nauczą.
Kill3R
Moja wiedza na temat php nie jest zbyt duża ale wydaje mi sie ze dodanie nowego dzialu pt Poczatkujacy jest rtroche bez sensu.
Jest tyle materialow na necie zwiazanych z php ze taki dzial nic nowego nie wniesie.

Co by mialo byc w takim dziale jak wyswietlic text za pomoca php questionmark.gif
Sir Blade
Bad :idea:
Jabol
hehe, a ja wam powiem, że jeżeli będe musiał tylko moderować tam przekleństwa a nie treść to jest to dla mnie bez różnicy bo i tak nie bede tego czytał (tylko pobieżnie przegądał, mam oko wyczulone na przekleństwa) ani tam pisał ani odpowiadał.
Wankster
Nie! To będzie zaniżać ogólny poziom forum, a w ogóle to... 8)
Choobek
Może macie racje... pogadamy o tym "na żywo" jak przyjedziecie do Poznania. Będe.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.