Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skąd wasze ksywki ?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
..::SKRZYPEK::..
Witam :!: Jestem tu nowy i chciałbym poznać znaczenie lub dowiedzieć się skąd się wzięły wasze ksywki. Zapraszam do dyskusji :!: :wink:
..::SKRZYPEK::..
Moja ksywka wzięła się od mojego nazwiska ( Bardzo się wysiliłem :wink: )
scanner
<zdegustowany>Czy to takie ważne?
Moj nickname ma juz 5 lat. średnio kilkanascie razy w roku ktoś pyta skąd sie wziął.. Czy naprawdę nie ma innych tematów do dyskusji?</zdegustowany>
itsme
moj nick It`s_me i juz nie pamietam skad go mam ale urodzial sie jakos 6-7 lat temu na ircu #koszalin. Moze zrobie mu dziesiate urodziny i dam mu prezent ?
Jabol
A mój nick wziął się z tego, że z kolegą bawiłem się w wymyślanie nicków i tak mi zostało na necie. W sumie to jest to całkiem przypadek...
Wankster
Przekręcony z listy MP3 Winampa laugh.gif
Phivko
bylo piwko jest phivko co bym se mogl poczte phivko@wp.pl zalozyc (piwko@wp.pl jest oczywiscie zajeta smile.gif
a piwko to od nazwiska
no :]
Cudi
A ja od zawsze jestem Cudi i nic tego nie zmieni tongue.gif
Nalfein][WR
zainspirowany powieściami R.A. Salvatore, podobne imię pojawia się w opowieściach o Drizzt-cie, dodałem trochę swojej inwencji i tak powstał Nalfein smile.gif

Wcześniej był WhiteRAVEN, ochrzcili mnie tak w lokalnym klanie UT, gdy udało mi się stawić czoła gościowi o xywce BlackCROW. Używałem jej przez trzy lata, ale od tego czasu trochę się zmieniłem i postawiłem na coś oryginalniejszego.
scanner
Cytat
[WR"]Wcześniej był WhiteRAVEN, (...) gdy udało mi się stawić czoła gościowi o xywce BlackCROW.
A podobno kruk krukowi oka nie wykole...
ramze
A zgadnijcie skąd moja ksywka się wzięła biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif questionmark.gif
Fo
buehehe od RAM'u ? czy od Ramzesa ? ehhe moja to skroocik od : Focus (a ta wziela sie z q3) - znaczenie mozna znalezc w kazdym slowniku angielsko-polskim.... ludziska zamiast wolac : ej focus ... wolali ej fo... i jakos tak zostalo... moze to byc rozniez jesli ktos woli hehe, skroocik od angielskiego wyrazenia : Fu** Off aaevil.gif
wassago
hmm... juz tyle lat ze nie pamietam :wink: http://www.czarymary.pl/goecja.html aaevil.gif
[Regis]
A moja jest z ksiazek R. A. Salvatore i generalnie wynika z mojego zamilowania do RPG, szczegolnie w Forgotten Realms smile.gif A jako ze lubie dobrze zjesc, to nick od halfliinga uznalem za najlepszy smile.gif
scanner
Cytat
Jest to dobry duch, którego zadaniem jest mówienie o rzeczach przeszłych i tych, które dopiero nastąpią. Zajmuje się także odkrywaniem rzeczy ukrytych i zagubionych
Czyli jednym słowem powinieneś być naszym forumowym archowistą i wyszukiwac ludziom wątki zagubione w przeszłości, które powinni sami znaleźć smile.gif
wassago
staram sie staram biggrin.gif ale musicie mi nadac prawa mod. najpierw :wink: laugh.gif

UPDATE: Ramze - to jest nazwa wsi w nepalu :wink:
ramze
WASSAGO: Trafiłeś, jesteś pierwszy!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Cudi
Ramze -> a co ta wieś ma wspólnego z Tobą ? smile.gif
Puciek
a moja to losowy ciąg znaków wygenerowany w delphi (na poważnie)
kwiateek
w szkole mialem zawsze przezwisko kwiatek (skrot od nazwiska) a ze jak kiedys zakladalem swoje pierwsze konto na o2.pl to nick kwiatek byl zajety wiec dodalem jedno "e" i tak powstal kwiateek,

za niedlugo bedziemy mieli tematy typu - skad sie wzieles? biggrin.gif
Puciek
a z kąd jesteś ?
kwiateek
[quote]a z kąd
raczej skąd biggrin.gif
pisze w profilu
Nalfein][WR
Cytat
"]A moja jest z ksiazek R. A. Salvatore (...) A jako ze lubie dobrze zjesc, to nick od halfliinga uznalem za najlepszy smile.gif

Jak jeszcze masz podobne zdolności jak ten halfling to współczuję (tym, z którymi się zadajesz - jedziesz na zlot? Jeśli tak to miejcie się na baczności chłopaki ;P) Pozdrowionka dla fana fantasy.

Cytat
a moja to losowy ciąg znaków wygenerowany w delphi (na poważnie)

A dotąd myślałem, że dlatego, bo podzielasz zamiłowania Regisa winksmiley.jpg))
Puciek
Ty.... Ty... Ty brutalu tongue.gif
lisu
[quote][quote]a z kąd
raczej skąd biggrin.gif
pisze

jest napisane tongue.gif
mazy
na mnie wszyscy tak wołają biggrin.gif
ps. a o genezie nic nie powiem ! tongue.gif
Puciek
a ja sobie mysle że my wszyscy jesteśmy szaleni ;P
kwiateek
Cytat
a ja sobie mysle że my wszyscy jesteśmy szaleni ;P

konkluzja do tego tematu jest wprost zajebista 8)
ramze
[quote][quote][quote]a z kąd
raczej skąd biggrin.gif
pisze

jest napisane tongue.gif[/quote]

biggrin.gif biggrin.gif kwiateek, dałeś się złapać, jak nie przyczepią się do ortografii to przyczepią się do czegoś innego.

[quote]konkluzja do tego tematu jest wprost zajebista 8)[/quote]

Puciek Ty to potrafisz...

P.S. Tak na bardziej serio to moja ksywka wzięła się z umiłowania do egiptologii a konkretniej fascynuje mnie Ramzes II zwany Wielkim. Zobaczcie ilu potomków i potomic biggrin.gif spłodził (kolorowy zawrót głowy). Tez bym chciał tyle, i żeby mnie jeszcze na tyle dzieciaków stać było, bajka smile.gif.
Puciek
gośc co noc ekhm pompował smile.gif
kwiateek
Cytat
P.S. Tak na bardziej serio to moja ksywka wzięła się z umiłowania do egiptologii a konkretniej fascynuje mnie Ramzes II zwany Wielkim. Zobaczcie ilu potomków i potomic biggrin.gif spłodził (kolorowy zawrót głowy). Tez bym chciał tyle, i żeby mnie jeszcze na tyle dzieciaków stać było, bajka smile.gif.

mialem to napisac bo wspominales o tym gdzies w dev podczas powaznych dyskusji developerow smile.gif ale nie chcialo mi sie skorzystac z biggrin.gif
Nalfein][WR
Cytat
(...) fascynuje mnie Ramzes II zwany Wielkim. Zobaczcie ilu potomków i potomic biggrin.gif spłodził (kolorowy zawrót głowy). Tez bym chciał tyle, i żeby mnie jeszcze na tyle dzieciaków stać było, bajka smile.gif.

Fajny idol, to już przynajmniej wiemy do czego zmierzasz winksmiley.jpg Nic tylko życzyć powodzenia w biciu rekordu w podkręcaniu przyrostu naturalnego ;P A za paręnaście lat spotykamy watahę młodych ramzesów godnych naśladowania ojca. Jedno pokolenie więcej i sekta przeradza się imperium, na czele którego stoi dziadziuś Ramze i jego harem, niestrudzona i zawsze chętna do współpracy ekipa reprodukcyjna biggrin.gif
ramze
Taki jest mój cel, nie ukrywam tego. Tego pragnę i tego chcę, żadna kobieta nie powie mi NIE. Piękne perspektywy dla mojej kobiety, po 30 latach ze mną będzie wyglądała jak pomarszczona kaszanka.
wassago
Jak juz przy temacie ... :wink: orly wy moje! biggrin.gif
[quote]Kazali mi scannerowi skru

[quote]Taki jest mój cel, nie ukrywam tego. Tego pragnę i tego chcę, żadna kobieta nie powie mi NIE. Piękne perspektywy dla mojej kobiety, po 30 latach ze mną będzie wyglądała jak pomarszczona kaszanka.[/quote]

ramze przeciez to jest straszne, skad takie plany?? wogole rozumiem "zachowac gatunek php'owcow za wszelka cene" ale z tymi dzieciakami to juz troche przesada :wink: moja kobieta bedzie wygladala zawsze jak mlodziutka i swiezutka brzoskwinka 8) - taaaa jasne tongue.gif
Puciek
bo wiesz ja ten tego mam dysfunkcje ;P
wassago
Cytat
bo wiesz ja ten tego mam dysfunkcje ;P

a moze dyzfónkcje :wink:
lisu
Cytat
Taki jest mój cel, nie ukrywam tego. Tego pragnę i tego chcę, żadna kobieta nie powie mi NIE. Piękne perspektywy dla mojej kobiety, po 30 latach ze mną będzie wyglądała jak pomarszczona kaszanka.

Wyjedz do iraq i zaloz harem. Moze ci sie uda to szybko zalatwic, ze wzgledu na to ze istnieje mozliwosc zniesienia wiz dla Polakow. W kazdym badz razie czekamy na pocztowke i zaproszenie.
Puciek
WASSAGO: zabije zabije zabije zabije zabije zabije zabije zabije zabije zabije zabije zabije zabije
wassago
yeah zabij mnie tym 111 postem :wink:
Puciek
Tyle z ciebie zostanie co na tym obrazku (dozwolone od 15 roku życia)
http://*****/

KaMeLeOn: Zmoderowany ze względu na drastyczne zdjęcia...
wassago
Jak ja z toba skoncze to bedziesz robil takie stronki
Puciek
Nie będe ci pracy zabierał
wassago
no, to moj najlepszy projekt...
kwiateek
Cytat
Tyle z ciebie zostanie co na tym obrazku (dozwolone od 15 roku życia)
http://*****/

to juz lekka przesada - liczmy sie ze slowami i z tym co piszemy
zarty zartami ale tego typu zdjecia to nie zabawa angrysmiley.gif
Puciek
troszczke przesadziłem ale poszło w eter
ramze
Zmoderujcie ten topic bo trochę za daleko co niektórzy się posuneli.
Kwiateek: Masz rację, to już jest przesada.
Puciek: Bez obrazy ale zachowujesz się jak 12 letni gówniarz. Opanuj się trochę, bez takich wstawek i tekstów typu "zabiję, zabiję, zabiję..."
Puciek
niestety ale wszyscy moderatorzy poza scannerem nas olali
kurtz
Cytat
zamknac watek?...
KaMeLeOn
Cytat

Nie każdy ma czas żeby siedzieć 24h na forum...

Na przyszłość:
Proszę nie podawać takich linków, ani nie prowadzić tego typu dyskusji na forum (nawet w Hydepark'u). Wszystkie posty będą usuwane.
dragossani
W regulaminie jest chyba z 10 podpunktów pod które podpada ten wątek. Hydepark ok, ale nie za wszelką cenę. Dlatego właśnie (że posłużę się cytatem z DOORS'ów) "this is the end".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.