Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: skrypt logowania z dostepem na strony
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Legro
poprosze o linki (szukalem ale na forum nic nie znalazłem) do skryptow ze jak sie zaloguje do mam dostep do jakis stron klikudziesieciu... prosze.. naprawde szukalem ale tylko takie logowania zwykle.. czyli jak wchodze na np. index.php?id=downoad i nie jestem zalogowany to pisze ze nie jestem logniety.. pliz
strife
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=34102
<= Ostatni post w tym temacie

Sorry, ale nie wierzę że szukałeś tongue.gif Logowanie oparte na sesjach, sprawdzasz czy dana sesja istnieje jeśli nie to die... postaraj się bardziej i zacznij szukać!!

Jeśli temat nie zostanie rozwinięty myślę że można to zamknąć albo skasować.. winksmiley.jpg
Legro
no szukalem ale w tym tematach jak wpisze logowanie to sa same kawałki kodu i one nie działaja sad.gif sad.gif sad.gif
strife
Cytat(Legro @ 2005-08-22 15:20:54)
no szukalem ale w tym tematach jak wpisze logowanie to sa same kawałki kodu i one nie działaja sad.gif sad.gif sad.gif

A co spodziewałeś się że ktoś napiszę cały system logowania tak? laugh.gif tutaj nie ma gotowców, chyba że w pracy oferowanej za kaskę.. Sam coś wyskrob i napisz czego nie umiesz zrobić to ktoś Ci pomorze.

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.