Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Darmowe konto z shell
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Puciek
Znma ktoś jakieś free konto z shell ?
kwiateek
Wyszukiwarki juz nie funkcjonuja?
BzikOS
Cytat
Wyszukiwarki juz nie funkcjonuja?

Rozwalają mnie odpowiedzi tego typy... ludzie, już to kiedyś pisałem... jeśli macie takie odpowiedzi to po co w ogóle tracicie czas na pisanie ich?
Po to jest forum, aby znaleźć szybko odpowiedź na pytanie, aby zapytać kolegę, który może już przeszedł przez "procedurę wyszukiwawczą" i może podzielić się doświadczeniami... A co do wyszukiwarek, cóż... trochę nam zejdzie zanim znajdziemy to czego szukamy.

Ehhh...
Jabol
Gdzieś tutaj na forum był fajny tekst i pytaniach. Polecam go. Tam było fajnie wyjaśnione, dlaczego nie chcemy odpowiadać na pytania tego typu.

A tak wogóle to po co ci darmowy shell? Przecież to IMHO największe G na świecie. Lepiej już sobie załatw jakieś lepsze, albo, jeśli masz jakiegoś znajomego w siecie, jakiegoś admin czy coś, to go poproś.
Vdeth
Jabol -> Jak mądrze zadawać pytania ! -> http://rtfm.bsdzine.org/
Jabol
Vdeth: dokładnie, dzieki za podanie linku.
DeyV
ten link jest na stałe w topicu przyklejonym na forum php... Może przydałoby się go poprzyklejać również wszędzie indziej? laugh.gif
kwiateek
Cytat
Rozwalają mnie odpowiedzi tego typy... ludzie, już to kiedyś pisałem... jeśli macie takie odpowiedzi to po co w ogóle tracicie czas na pisanie ich?

Zeby nauczyc ludzi takich jak Ty korzystania z wyszukiwarki a w ostatecznosci zwracac sie z tego typu podobnymi pytaniami na forum.
Cytat
Po to jest forum, aby znaleźć szybko odpowiedź na pytanie, aby zapytać kolegę, który może już przeszedł przez "procedurę wyszukiwawczą" i może podzielić się doświadczeniami...

O czym ty mowisz? Jakim doswiadczeniem? W szukaniu darmowego konta shellowego?
Na forum zwracamy sie w ostatecznosci kiedy przewertujemy manual'e, poszukamy itd. Jesli kazdy z forumowiczow tworzyl by temat i pytalbym o byle glupote to nie wyobrazam sobie co by sie tutaj dzialo.
Poza tym to jest HydePark i prowdzone sa tutaj rozmowy luzne a z takimi pytaniami zwracamy sie na forum poswieconemu tej tematyce - w tym przypadku konta shellowe.
BzikOS
Cytat
Zeby nauczyc ludzi takich jak Ty korzystania z wyszukiwarki a w ostatecznosci zwracac sie z tego typu podobnymi pytaniami na forum.

Takich jak ja?! Nierozumiem, tego akurat nie musisz mnie uczyć...

Cytat
O czym ty mowisz? Jakim doswiadczeniem? W szukaniu darmowego konta shellowego?

Nie chodziło mi dokładnie o to pytanie, ale ogólnie o Wasze podejście do tego typu pytań.

Cytat
Poza tym to jest HydePark i prowdzone sa tutaj rozmowy luzne a z takimi pytaniami zwracamy sie na forum poswieconemu tej tematyce - w tym przypadku konta shellowe.

A jakie to są pytania luźne?
Puciek
Szukałem wyszukiwarką - jak był DARMOWY to nie diząłął albo nie rejestrowali...
BzikOS
Cytat
Szukałem wyszukiwarką - jak był DARMOWY to nie diząłął albo nie rejestrowali...

I o to mi właśnie kwiateek chodziło.
..::SKRZYPEK::..
Zobacz http://www.f.pl/. Tam coś było o kontach shell za free.
[fisher]
Cytat
Jabol -> Jak mądrze zadawać pytania ! -> http://rtfm.bsdzine.org/

ja to nazywam Kodeksem młodego forumowicza :)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.