Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: upload plików - pad przeglądarki
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
lukek
Witam,
Robię uploadowanie plików przez php. Napisałem własną klasę do uploadowania, ale przy każdej próbie uploadu, tzn. po zapisaniu pliku na serwerze przeglądarka się wyłączała (firefox). Próbowałem innych gotowych skryptów i tak samo.

Z góry dzięki za jakieś propozycje rozwiązania.
strife
Witam,

Wygląda na to że coś jest nie tak z przeglądarką, bądź u Ciebie na local'u. Tylko na tej przeglądarce tak masz, w innych jest wporządku? Ostatecznie możesz wgrać jeszcze raz firefox'a.

Pozdrawiam!
dr_bonzo
Byc moze masz za duzo/lub "niewlasciwe" dodatki do firefoxa.
lukek
Wydaje mi się, że to chyba wina tego, że strona była na serwerze, który nie był dostępny bezpośrednio z sieci i musiałem forwardować port na lokalny, bo przy połączeniu vpn do sieci działa bez problemu. Tylko, że to na innym komputerze i na mozilli nie firefoxie. Ale teraz przynajmniej mogłem to jakoś ztesotować na działanie samego kodu, a nie przeglądarki. Jak przerzuce to na serwer dostepny z netu, to wtedy zobacze, czy to moja przegladarka, czy tamto forwadowanie

Pozdrawiam,
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.