lukek
18.11.2005, 22:46:17
Witam,
Robię uploadowanie plików przez php. Napisałem własną klasę do uploadowania, ale przy każdej próbie uploadu, tzn. po zapisaniu pliku na serwerze przeglądarka się wyłączała (firefox). Próbowałem innych gotowych skryptów i tak samo.
Z góry dzięki za jakieś propozycje rozwiązania.
strife
19.11.2005, 03:18:57
Witam,
Wygląda na to że coś jest nie tak z przeglądarką, bądź u Ciebie na local'u. Tylko na tej przeglądarce tak masz, w innych jest wporządku? Ostatecznie możesz wgrać jeszcze raz firefox'a.
Pozdrawiam!
dr_bonzo
19.11.2005, 10:43:02
Byc moze masz za duzo/lub "niewlasciwe" dodatki do firefoxa.
lukek
20.11.2005, 01:04:52
Wydaje mi się, że to chyba wina tego, że strona była na serwerze, który nie był dostępny bezpośrednio z sieci i musiałem forwardować port na lokalny, bo przy połączeniu vpn do sieci działa bez problemu. Tylko, że to na innym komputerze i na mozilli nie firefoxie. Ale teraz przynajmniej mogłem to jakoś ztesotować na działanie samego kodu, a nie przeglądarki. Jak przerzuce to na serwer dostepny z netu, to wtedy zobacze, czy to moja przegladarka, czy tamto forwadowanie
Pozdrawiam,
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.