mam w bazie dane i teraz wyciągając je chciałem aby odwiedzający mógł sobie je zapisać

kod mam taki - plik vcard.php:
<? $query_vcard = "select * from ".$prefix."adresy where no='$id'"; { $viz_nazwisko = $row["kontakt_nazwisko"]; $viz_imie = $row["kontakt_imie"]; $viz_stanowisko = $row["kontakt_stanowisko"]; $viz_nazwa = $row["nazwa"]; $viz_telefon = $row["telefon1"]; $viz_fax = $row["fax"]; $viz_ulica = $row["ulica"]; $viz_nrdom = $row["nrdomu"]; $viz_miasto = $row["miasto"]; $viz_wojewodztwo = $row[""]; $viz_kod = $row["kod"]; $viz_kraj = $row[""]; $viz_www = $row["www"]; $viz_kom = $row["telefon2"]; $viz_email = $row["email"]; } echo" BEGIN:VCARDn VERSION:2.1n N:$viz_nazwisko;$viz_imie;;$viz_stanowiskon FN:$viz_nazwisko $viz_imie $viz_nazwan ORG:$viz_nazwan TITLE:$viz_stanowiskon TEL;WORK;VOICE:$viz_telefonn TEL;WORK;FAX:$viz_faxn ADR;WORK:;;$viz_ulica $viz_nrdom;$viz_miasto;$viz_wojewodztwo;$viz_kod;$viz_kraj
n URL;WORK:$viz_wwwn TEL;CELL;VOICE:$viz_komn EMAIL;PREF;INTERNET:$viz_emailn END:VCARDn "; ?>
może problem tkwi w samym wywołaniu ? - teraz musze to robić tak
vcard.php?id=12
jakby się dało zrobić vcard.vcf?id=12 żeby php się wykonało to sadze ze by udało się to zapisac - ale nie wiem jak to zrobić