Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Z HTML do MySQL poprzez PHP
Forum PHP.pl > Forum > PHP
invx
sprawa wyglada tak: forum oparte o phpBB, na nim 2 ty.s postow. Mozliwosci zrobienia kopii bazy nie ma. A takowa kopie potrzebuje tongue.gif

i tak mysle mysle ... z tego myslenia az mi sie to w nocy przysnilo biggrin.gif, i mi sie snilo zeby tak napisac jakis skrypt php, ktory pobral by zawartosc HTML, kazdego postu, i potem napisac jakis algorytm, zeby wyciagnac z tego temat, tresc, usera, dzial, i to ladnie poskladac w excelu, a potem wyexportowac do mysql'a smile.gif

tylko czy to jest realne questionmark.gif jak Wy to widzicie questionmark.gif? warto sie w to pakowac questionmark.gif
Kshyhoo
A Panel Administracyjny / Kopia Zapasowa ?
invx
odpada.
Kshyhoo
Napisałeś, że chcesz zrobić kopię bazy. Po to jest to narzędzie...
aleksander
a z baza sie polaczyc nie mzoesz i wszystkich postow wyciagnac?
NuLL
http://www.ozerov.de/bigdump.php
invx
do bazy nie mam zadnego dostepu. Jedyne co to strona forum.
Kshyhoo
Przecież w stopce jest wejście:
crash
Skoro nie masz żadnego dostępu do forum to na co Ci jego baza? Chcesz zacząć mirrorować Internet? Co będzie następne? Forum php.pl?
invx
nie, mam swoje forum na serwerze fora.pl. byla to jawieksza glupota jaka zrobilem. Nie ma tam w panelu mozliwosci zarobienia kopii bazy. Maile do adminow z prosba zrobienia kopii, wciaga czarna dziura. Poniewaz szybkosc ich serwerow oszlamia, forum zamarlo ... a ja chce je przeniesc na inny serwer. tongue.gif
ennics
jeśli forum jest Twoje, tzn zapewne masz dostęp do plików źródłowych php a co za tym idzie masz dostęp do plików konfiguracyjnych interfejsu do bazy danych, ergo, masz login i hasło do bazy... ? tak ?
Kshyhoo
Spróbuj wejść przez /admin/index.php
invx
nie tongue.gif

jest to forum zalozone na portalu www.fora.pl
NuLL
Stopien absurdalnosci Twoich pomyslow przechodzi wszelkie pojecie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.