<? $ile = 10; if(!$p) $p = 0; $zapytanie = "SELECT * FROM `linki` where zatw='tak' ORDER BY `id` DESC LIMIT $p,$ile"; $kolor[0] = "#FFFFFF"; $kolor[1] = "#F8F8F8"; <td> <table border=0 cellpadding=3 cellspacing=0 height=43> <tr> <td width=30></td> <td width=557 class=tsc_m height=40> [ $row[data] ]<b> <a class="lnk" href=linki/"; </b>kliknięć: <b>$row[click]</b> / kategoria: <a href="Kategoria,$row[kat].html" class="a2">$row[kat]</a> </td> <td width=381 align=left class="tsc_l"> $row[opis] // nazwa kategorii $kat=$row[kat]; $query="SELECT * FROM `kategorie` where id=$kat"; $q_wykonaj = mysql_query ($query); while($wiersz=mysql_fetch_array ($q_wykonaj)) { $wiersz['nazwa'] }</td> </tr> </td> </tr> </table>"; $i++; } ?>
Niestety ta ostatnia petla powoduje blad
Kod
Parse error: parse error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';'
P.S. Wiem, ze zaczynam Was wkurzac ale prosze o pomoc.... bo sam nie jestem wstanie sobie z tym poradzic... z php sie bawie dopiero 2 miesiace ale dziwnie sie jego ucze bo zaczynam od rzeczy trudniejszych dzieki ktorym poznaje latwiejsze i nie wszytko jestem wstanie pojac.... Wiec zwracam sie do Was

pozdrawiam,
Balon.