Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Coppermine Photo Gallery
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
Anagda
Witam.
Mam galerię opartą na CPG od dawna. Jednak dziś, nie wiem dlaczego przy próbie dodania zdjęcia wyświetlił mi się taki oto komunikat:

php:
Warning: imagejpeg(): Unable to access ./albums/edit/preview_5c468a97.jpg in /home/deptajem/public_html/galeria/include/picmgmt.inc.php on line 218

1. <?php
  2. Warning: imagejpeg(): Invalid filename './albums/edit/preview_5c468a97.jpg' in /home/deptajem/public_html/galeria/include/picmgmt.inc.php on line 218
  3.  
  4. Warning: chmod(): Unable to access ./albums/edit/preview_5c468a97.jpg in /home/deptajem/public_html/galeria/include/picmgmt.inc.php on line 224
  5.  
  6. Warning: chmod(): No such file or directory in /home/deptajem/public_html/galeria/include/picmgmt.inc.php on line 224
  7.  
  8. Warning: getimagesize(): Unable to access ./albums/edit/preview_5c468a97.jpg in /home/deptajem/public_html/galeria/include/picmgmt.inc.php on line 226
  9.  
  10. Warning: getimagesize(./albums/edit/preview_5c468a97.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/deptajem/public_html/galeria/include/picmgmt.inc.php on line 226
  11. ?>

Od razu śpieszę z informacją, iż wczoraj wieczorem jeszcze wszystko dobrze się dodawało. Nic nie było zmieniane ani w plikach ani w bazie... Co się dzieje? Może mi ktoś pomóc?
DuroneK
Mam dokłądnie ten sam błąd
Kiepas
Mam pytanie odnośnie skryptu tej galerii. Czy jest możliwośc włączenia komantarzy dla użytkowników niezarejstrowanych?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.