Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Spotkanie Developerow II
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Seth
Dnia 19 Lipca 2003 odbedzie sie spotkanie w sprawie budowy jadra.
Miejsce Warszawa.
Czas trwania 1 dzien.
Osoby chetne prosze o zgloszenie tutaj swojego akcesu.
dragossani
Ja naturalnie zgłaszam swoją obecność na tym spotkaniu. Jak nie Mahomet (znaczy Seth) do góry, to góra do Mahometa.
itsme
bede
wassago
znowu tak daleko... :?
GeoS
Tym razem chetnie bym sie pojawil i moze przylaczyl do calego projektu. Semestr sie skonczyl i nareszcie mozna dzialac na innych frontach.

PS Seth - jak tam studia questionmark.gif?
Omega
Świetnie... Mi pasuje, szkoda tylko że w sprawie jądra za dużo nie pomogę...

Małe pytanie, czy te spotkanie jest tylko dla tych co znają się na jądrze??? :)
Seth
gajcy: powoli idzie, jeszcze troche mam do zaliczenia ale wydaje mi sie, ze wsyzstko sie uda... musi winksmiley.jpg Licze na Twoja obecnosc smile.gif

omega: na spotkaniu chce przedstawic kompilacje moich pomyslow i Nalfeina, wiec kazdy kto ma jakies pomysly przyda sie.

Szczegoly spotkania przedstawie jutro (w niedziele).
Seth
Spotkanie bedzie trwalo od Piatku do Soboty.

Lokalizacja spotkania: Polska/Warszawa

18 Lipca 2003 (piatek)
:arrow: Spotkanie: dworzec zachodni godzina 12 (glowny hol)
:arrow: Miejsce dyskusji:
---> 13 do 16:30 - wynajeta sala konferencyjna
---> Pozniej zmiana lokalu (najprawdopodobniej 4 Szklanki - lub 3 nie pamietam dokladnie nazwy tongue.gif) kolo glownego gmachu Politechniki Warszawskiej
:arrow: Cel:
---> Zebranie do kupy wszystkich pomyslow o jadrze wraz z juz istniejacymi. Szczegolwe omowienie wszystkich aspektow jadra i pracy modulow.

19 Lipca 2003 (sobota)
:arrow: Spotkanie: dworzec centralny - jezeli ktos nie przyjedzie w piatek tylko w sobote. W przeciwnym razie "przy rysunkach - grafitti" przy stacji metra Centrum - plac przy wejsciach do metra. Godzina 11 - tyczy sie obu miejsc.
:arrow: Miejsce dyskusji:
---> Najprawdopodoniej rowniez 4 Szklanki chyba, ze wybierzemy w piatek inny lokal tongue.gif
:arrow: Cel:
---> Stworzenie struktury jadra. Dyskusja nad potrzebnymi mechanizmami.

Jako, ze bylo malo chetnyc wszyscy, ktorzy nadal chca sie zglosic na spotkanie musza sie liczyc z tym, ze miejscowke do spania sami sobie zorganizuja.

Jezeli ktos jeszcze jest chetny prosze tutaj zglaszac swoj akces.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.