Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Licznik w JavaScript
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
Lonas
Hej. Czy ma ktoś może licznik napisanyw javiescrypt ? ( nie musi uwzględniać przeładowań itd, poprostu zliczać otwarcia )
Prosta stronka którą mam na serwerze lokalnym chce aby miala licznik, niestety nie moge tutaj zainstalowac serwera php z innych powodów.
Może mi ktoś pomóc ?
z góry dzieki
nospor
zliczac otwarcia ale czego? danej strony? Przeciez js sie uruchamia dopiero gdy strona sie uruchomi, na dodatek sie uruchamia od nowa, czyli nie pamieta zadnych wartosci z poprzedniego uruchomienia. mozna by to zapisywac w ciasteczku, ale on by pamietal w ten sposob tylko otwarcia danej strony tylko na danym komputerze, bo ciastka zapisuja sie u klienta.
oto ci chodzi?
ArturS
Myślę, że w Twoim wypadku najlepiej będzie po prostu skorzystać z darmowych liczników. Wklejasz tylko kawałek kodu i tyle:

Google: darmowe+liczniki+odwiedzin
smile.gif
SHiP
Hmm raczej nie zmontujesz lincznika w JS który pokazywałby ilosć wszystkich wizyt. Mozesz zrobić licznik odiwedzin dla kazdej osoby indywidualnie wykozystujac ciastka(jest artykul na php.pl)
mike
Załóż sobie bezpłatne konto na stat.pl
Będziesz mógł wstawić dwa skrypty zliczające i licznik.

No i dodatkowo dostaniesz statystyki :-)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.