Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: onBlur
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > JavaScript
Pigula
w skrocie mam taka strone
  1. <script language="JavaScript">
  2. function test_age()
  3. {
  4. }
  5. </head>
  6. <form action="#" method="get" name="ankieta"><br>
  7. Ile masz lat? <input name="wiek" type="text" size="4" onBlur="test_age()" value="22">
  8. </form>
  9. </body>

i z poczatku dzialalo dobrze pozniej zacza sie pojawiac blad w linii gdzie mam inputa: Oczekiwano obiektu.
jezeli ktos wie co sie dzieje to bede wdzieczny za kazda pomoc. ze jestem cieki z jawy to odpowiedzi prosze w wersji dla debila duzymi literami tongue.gif
ActivePlayer
a co robi funkcja test_age ?
dr_bonzo
To chyba nie ma znaczenia co robi, jesli blad jest gdzie indziej.
Z tego co pamietam (dawno nie uzywalem) to IE daje takie komunikaty, przetestuj to pod opera/ffoxem -- powinny dac wiecej info o bledzie.
FiDO
Blad jest gdzies poza kodem, ktory podales.. To co podales wklejone do pliku i uruchomione dziala prawidlowo.
Pigula
Cytat(ActivePlayer @ 2006-01-19 17:32:11)
a co robi funkcja test_age ?

ActivePlayer to jest nie wazne bo funkcja jeszcze nic nie robila a raczej juz bo w penym momencie wszystko z niej wyrzucilem ale to nie pomoglo. juz wyjasniam co bylo: jak napisal FiDO bledy byly gdzie inidziej mniej wiecej to tak:
- kilka literowek
- kilka brakujacych nawiasow ')'
- kilka zbednych nawiasow ')' /*poprostu byly nie w tych miejscach tongue.gif */
- */ bylo raz nie potrzebne ale nie wiem czy to mialo znaczenie
a ze jestem "niedzielnym" programista jezeli chodzi o JavaScript to poprostu nie tu szukalem.
dziekuje wszystkim za pomoc i topic mozna zamknac.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.