Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: hardware
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
SonGoace
Witam, zna sięktoś z was nie na oprogramowaniu a na sprzęcie ? Chciał bym sie dowiedzieć jaka płyta główna jest najlepsza. Chodzi mi o to by miała AGP x8 , układy "400" (nmikoniecznie zintegrowane audio i siec) !!! Oraz by jej cena nie przekraczała 600 zł - bardzo prosze o pomoc !!!!
FiDO
Cytat
Witam, zna sięktoś z was nie na oprogramowaniu a na sprzęcie ? Chciał bym sie dowiedzieć jaka płyta główna jest najlepsza. Chodzi mi o to by miała AGP x8

Na co Ci agpx8, to pic na wode... przyrost praktycznie zaden.
Cytat
, układy "400" (nmikoniecznie zintegrowane audio i siec) !!!

Co prosze?? smile.gif
Cytat
Oraz by jej cena nie przekraczała 600 zł - bardzo prosze o pomoc !!!!

Nie powiedziales czy to pod intela czy AMD, jesli pod AMD to 600 to sporo jak na plyte i mozesz spokojnie kupic ASUS'a A7N8X Deluxe, to chyba najbardziej wypasiona plytka pod AMD, nie zawiedziesz sie napewno. Jesli pod intela to nie wiem, na tych plytach sie nie znam.
spenalzo
Cytat
Nie powiedziales czy to pod intela czy AMD, jesli pod AMD to 600 to sporo jak na plyte i mozesz spokojnie kupic ASUS'a A7N8X Deluxe, to chyba najbardziej wypasiona plytka pod AMD, nie zawiedziesz sie napewno.

Tak, płyta jest naprawdę bardzo dobra - kupić warto, szczególnie jeśli myślisz o jakimś przetaktowaniu.

Cytat
układy "400" (nmikoniecznie zintegrowane audio i siec) !!!

Chodzi Ci o Dual Channel DDR 400? Ta powyższa płyta to ma. Kosztuje ok. 465+22%VAT.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.