Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuje serwera pod serwis sportowy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
hunti
Witam

Jestem zdesperowany sad.gif Mam juz gotowe forum dla dużego serwisu siatkarskiego, lay w końcowych fazach przygotowań, miałem juz serwer ale jak się okazało był do kitu i musiałem zrezygnować. A tu start serwisu za pasem a ja zostałem bez serwera sad.gif . Szukam kogos kto hostuje serwery i bylbym bardzo wdzieczny za chociaz tymczasowe umieszczenie serwisu razem z forum na takim serwerze.

Pozdrawiam i licze na jakis oddzew

mail : hunti1@op.pl
gg: 3130948
Nalfein][WR
http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=4125

albo wyszukaj providerów, którzy oferują się, że wezmą pod strzechy ciekawe stronki. Mógłbym polecić Ci div.pl bo sam na tym siedzę, ale ostatnio admini mają dość klientów i nie są zbytnio za sponsoringiem. Szukaj choćby w googlach: sponsoring. Jest ich mnóstwo. Nie wszystkie super pewne, ale tymczasowo na pewno wystarczą. Potem już tylko bić do drzwi. Jeśli dobrze opiszesz, a do tego jeszcze zrobisz taką statyczną, off-linową demonstrację lub choć screeny (tylko dawaj nie na maila, admini są często uczuleni na załączniki - najlepiej zamieść na koncie na jakimś darmowym serwerze np. wp.pl i daj linka) wg. tego co masz działającego u siebie, na localhoście to na pewno znajdzie się któryś, kto zrozumie Twoją sytuację. Opisz swoje plany, kierunki rozwoju i problemy jakie blokują Ci drogę. Pisz szczerze, ale nie wylewnie. Konkretnie. Na pewno się uda.

Z autopsji - od razu wykreśl z listy: www.jest-ok.com i skwarek.net. Pierwszy - admin nie jest zbyt chętny na współpracę - nie warto, drugi - tandeta, wolny i pada co kilka dni.

Może nq.pl - moi znajomi z Programmers Sun rozwijają się pod ich patronatem. Serwer jest OK.

Powodzenia smile.gif
spenalzo
www.xo.pl -konta w sponsoringu, na 99% przyznają miejsce plus bazę mysql, ale strona musi być w sieci.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.