Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ikony na pulpicie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
beyonce
hey biggrin.gif wczoraj przez przypadek kliknęłam prawym przyciskiem myszy na pulpit i wyłączyłam wyswietlanie ikon na pulpicie. no i teraz jest problem, bo nie wiem jak to z powrotem przywrócic worriedsmiley.gif jak klikam na pulpit to prawy przycisk myszy w ogole nie działa....kto wie jak to naprawić?
hwao
jaki system?snitch.gif
kszychu
U mnie działa w obie strony:
prawy->rozmieść ikony według->pokaż ikony pulpitu

@Hwao: tak trudno się domyślić? ;-)
beyonce
nikt mi nie pomoze? sad.gif
Bastion
beyonce, jak ci mamy pomoc - powiedziales poki co ze nie dziala. hwao spytal jaki system... wiec jaki ?

Win XP. Autor wątku pisał o tym wcześniej, ale posty zostały usunięte. /kszychu/
strife
Czy taka odpowiedź Cię satysfakconuje? tongue.gif
.dragonfly
Sadzac po cytacie ponizej to raczej nie...
Cytat
jak klikam na pulpit to prawy przycisk myszy w ogole nie działa

Czytanie ze zrozumieniem sie klania :]
Dex1987
ms-dos -> format c:

a tak serio sciagnij sobie ad-awere (nie pamietam czy tak sie pisze) lub cos podobnego, najprawdopodobniej masz jakies smieci, usun je raczej bedziesz mogl kliknac prawym winksmiley.jpg

Pozdrawiam dex.
strife
Cytat(.dragonfly @ 2006-02-24 22:49:59)
Sadzac po cytacie ponizej to raczej nie...
Cytat
jak klikam na pulpit to prawy przycisk myszy w ogole nie działa

Czytanie ze zrozumieniem sie klania :]

I tak i nie. Bo jeśli prawy klawisz myszy nie działa to znaczy to że coś jest popsute z myszką biggrin.gif No a poważnie to spróbuj przywrócić ostatnią dobrą znaną konfigurację w systemie. Czyli przy samym starcie wciśnij F8, a następnie wybierz tą opcję. Jeśli nie zadziała to zostaje jeszcze tryb awaryjny albo stworzenie nowego użytkownika o skanowaniu Ad-aware i formacie nie mówiąc ( ale to ostatnie to ostateczność oczywiście biggrin.gif )

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.