Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: EMBRION
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
Omega
Jak wam się podoba mój emblemat... ( Prezent od Setha )

Ps Gajcy próbował przerobic na Omegę i dlatego koślawo... :wink: laugh.gif
Seth
smile.gif)))))))))))))))
Omega
Co....? Zaniemówiłeśquestionmark.gif? laugh.gif
Seth
Myslalem, ze z tym awatarem to bedzie zart winksmiley.jpg
Supernova
Ta praca wyznacza nowy kierunek w sztuce nowoczesnej. laugh.gif Nie bez powodu mówi się że sztuka upada laugh.gif
Seth
Sztuka ma rozne oblicza i kazdy widzi ja inaczej. Ja zakladajac okulary +10 winksmiley.jpg)))) widze w tym "Bitwe pod Grunwaldem" dlatego nie zrazam sie opiniami dostyczaymi mojej sztuki winksmiley.jpg))))))))))))))))))))))))
Supernova
Ale to tylko dlatego że zakładając okulary +10 nic nie widzisz laugh.gif Skoro nie zwracasz uwagi na opinie na temat szutki to może zwrócisz uwagę na opinie na temat ortografii i literówkach (to też sztuka 8) ). Pozdrawiam smile.gif
Seth
Ktos kiedys powiedzial, ze artysta wszystko wolno.. wiec moja wolnoscia jest odzucenie zasad gramatyki winksmiley.jpg)))))))))))

P.S. Nie dajmy sie omamic regulami narzuconymi przez starsze pokolenie - zastapmy ó przez u ! biggrin.gif
Omega
Ja sam też robie duzo błędów, a Embrion to było dzieło błyskawiczne... biggrin.gif Swoja droga, Seth ma jeszcze jedno eleganckie dzieło, które jest wynikiem współpracy...smile.gif
Seth
A tak.... "oczko" winksmiley.jpg)))))))))))))))))))
Supernova
W myśl zasady "moja klawiatura obsługuje tylko jedno "u"" 8) Przypominam też że kilka dni temu została skazana pewna polska artystka za obrazę uczuć religijnych...Zastanowię się czy nie obrażacie moich uczuć "polonistyczno-językowych" smile.gif Omega czekam na premierę tego dzieła aaevil.gif
Omega
Ale... Seth je ma... biggrin.gif
scanner
Po ilu butelkach Seth namalowal to cos? winksmiley.jpg)
Sir Blade
Kiedys byl Nikifor(Epifaniusz Drowniak) a teraz jest SETH smile.gif

Ale Nikifor bliski byl
Cytat
Prymitywizmowi
ciekawe co w zyciu chce osiagnac SETH smile.gif
Seth
butelkach ? ... skrzynkach winksmiley.jpg)))))))

P.S. Jak wam sie podoba moj nowy awatar ? Sam go ustrzelilem winksmiley.jpg
Omega
Seth... Normalnie jest elegancki...smile.gif

A Seth namalował to po rozmiowie "o mnie"... laugh.gif
Supernova
Ciekawe co kolega Freud by na to powiedział 8) Ale mam wrażenie że nastąpi duży przełom w mitologii Egipskiej...Seth to od dzisiaj opiekun artystów laugh.gif Prymitywizm...takie mocne słowo, a jednak nadal za słabe laugh.gif
Seth
Cytat
...
Prymitywizm...takie mocne słowo, a jednak nadal za słabe laugh.gif

Tja... w dzisiejszych czasach nikt nie rozumie artystow sad.gif

Freud chyba nazwal by to swoistym odnowieniem ideologi pozytywnego myslenia o zyciu. Kreski na tym rysunku sa niejako odzwierciedleniem emocjonalnych wzruszen autora do prostego zycia muchy owocowki. Kazda linia jest alegoria poznania swiata. Autor skupil sie na odczuciach w prosty sposob stwarzajac spojna calosc z letnim klimatem wakacji.... pewnie tak by powiedzial smile.gif))))))))))
Supernova
Albo by powiedział...panu to już nawet prozak nie pomoże laugh.gif
Seth
Prozaku ci u nas dostatek.. tak jak pawulonu w lodzkiej karetce smile.gif))))))))))))))))
Supernova
No tak, to wyjaśnia dlaczego koledzy tacy...rozluźnieni 8)
Omega
Seth... Ja mam wrażenie że oni nie wiedzą co to jest...

PS
Seth jako swój emblemat ustaw to drubgie dzieło... Będzie tak tajemniczo... laugh.gif
DeyV
Cytat
Seth... Ja mam wrażenie że oni nie wiedzą co to jest...

Połamany misiu, leżący na wyciągu?questionmark.gif
Omega
Nie... laugh.gif Nie trafiłeś, on nie jest połamany, była właściwie teoria że ma zwichnięte ręce ale w końcu sam nie wiem... I to nie jest mis... laugh.gif Strzelajcie dalej.
Supernova
A co jest nagrodą za odgadnięcie? 8)
spenalzo
Coś mi się wydaje że przeholowaliście z tą fioletową...
Omega
NAgrody jak narazie nie przewidujemy... laugh.gif

O jaka fioletową chodzi ci Spelanzo?questionmark.gif :?:
GeoS
W koncu z tym drugim dzielem bylo oczko, czy doszlismy do 22 aaevil.gif :?: Bo sie delikatnie mowiac "pogubilem" aaevil.gif
Fo
czy to "cos" moze to seth ale mam co do tego watpliwosci....
wiec czy to przypadkiem nie lezy polamane i nie ma reki na wyciagu i nog na temblaku questionmark.gif laugh.gif
Supernova
Macie rację, lepiej nie ustalajcie drugiej pracy jako nagrody za odgadnięcie co przedstawia pierwsza aaevil.gif Nie bez powodu temat nosi tytuł "Embrion", to początki Omegi, ciekawe czy teraz jest lepiej aaevil.gif Pozdrawiam smile.gif
Omega
To nie Seth...

Z tym drugim doszliśmy do oczka...

A supernova jest bardzo blisko... Ale to jeszcze nie to...
Supernova
Ja wiem co, ale powiedzmy że moje odgadnięcie nie będzie do końca uczciwe 8) miałam pewne...przecieki 8)
scanner
Cytat
Jmiałam pewne...przecieki  8)
Uszczelki puszczają? smile.gif
Swoją drogą nie dziwie się, że połowa ustaleń z I-SD poszła w diabły skoro dostaliście schizmy na takie obrazki...
Supernova
scanner nie chodzi o uszczelki laugh.gif a co do rysunków hmm toż to nie schizma na obrazki a manifest ludzi renesansu-od programowania i rysowania 8)
Omega
Zaraz zaraz, to nie były żadne schizmy, właściwie to wypadło po części z naszej integracji... smile.gif Ale zgadujcie dalej

Ps
Powiem wam że seth namalował to tak wymnownie i szybko że pospadaliśmy ze stołków... eee...z ławki... biggrin.gif
scanner
Cytat
naszej integracji
No comments...
Fo
no niewiem no : moze to jest raczkujace jądro thot'a ?
scanner
Cytat
raczkujace jądro thot'a ?
Widze główkę.. to dziewczynka...
Supernova
Siostro proszę przygotować narzędzia...za moment odbieramy poród, proszę wyregulować oddech... 8)

P.S. Proszę przygotować inkubator, największy rozmiar 8)
Omega
Skąd supernova ma takie przecieki?questionmark.gif biggrin.gif Może nie podpowiadaj...

A to nie jest dziewczynka... :x
Supernova
Omega ja nie lubię zdradzać informatorów, może Seth opowie skąd wiem 8) Ale on naturalnie też nic nie wie laugh.gif
Omega
No wiesz, ja tam nie byłbym pewny co do tego kto ci to powiedział... :? Fakt że oszukujesz w zgadywance... biggrin.gif
Supernova
Przecież mówiłam na początku, że moje odgadniecie nie jest do końca uczciwe 8) Pozdrawiam 8)
scanner
Proste...
Supernova zbajerowała Setha (hmm...) i Seth sie wygadał w chwili (hmm...) intymnej (hmm...).

Spiskowa teoria dziejów...
Omega
Czyżby Seth i Supernova to jakaś bliższa znajomość?questionmark.gif laugh.gif
Seth
Ehh wydalo sie winksmiley.jpg)))))
zobacz na pierwszy czlon w mailu (podpis pod postami Supernowej :* )... moze to co Ci podpowie smile.gif
scanner
Jak zwykle miałem rację.
Omega
No widzę... Monika... no i?questionmark.gif laugh.gif
GeoS
Omega: to, ze nie wszystkie tematy poruszone na 2SD zostaly zapamietane i pojete przez twoja glowke tongue.gif

PS Czyzby SuperNova byla z Lublina :?: aaevil.gif biggrin.gif
Seth
Cytat
PS Czyzby SuperNova byla z Lublina :?:  :twisted:  :D

Bingo 8) smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.