Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem z ibp2
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
lilik
zainstalowalem sobie ibp2 ale zamiast otwierac sie forum to internet explorer chce jakis plik sciagac a firefox wyswietla krzaki mozna zobaczyc pod adresem http://forum.dzisiaj.com wie ktos o co biega i jak to naprawic? na dysku loklany jak sobie pod krasnalem zainstalowalem to dziala dobrze :/
DeyV
brak dobrze zainstalowanego php? Albo Zend Encodera, przy pomocy którego są zakodowane niektóre wersje tego forum.
lilik
z tego co wiem to tylko trial jest zakodowany zend'em ale okazialo sie ze plik ktory sie sciaga to po prostu zip, ale nie mam pojecia dla czego zip sie sciaga zamiast odpalac sie forum i jak to naprawic ?
kamilus
Skoro to nie trial i zabuliłeś te kilkadziesiąt dolarów to powinieneś liczyć na support.
lilik
pisalem raz to mi odpisali zeby umiescic pliki w katalogu forum, umiescilem i dalej jest to samo, napisalem im druugi raz ale cisza jest, ale raczej nie wina forum a serwera ze wywala z jakiegos powodu akurat to forum jako stream wyjsciowy zipa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.