Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: scanner i okolice
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
scanner
Kliknij na edycję posta i zobacz sobie formularz.. tam jest taki przycisk

[size=24][b][ php
Seth
[quote]...
[size=24][b][ php
No i mamy nowe logo dla serwisu winksmiley.jpg
scanner
czy mówiłem już, ze jestem genialny?
klozz
Cytat

I do tego skromny....
Fo
Cytat
Fascynujące...
:wink:

wg. mnie jak ostatnio rozmiawialem ze scannerem na gg - to z niego taki maly robocik jest - chyba nie bot - ale wg. mnie ma on w sobie zaimplementowane jakis specjalny kernell ... hmm nom - stuka tym kodem z taka predkoscia ze ja szybciej nie zrobie sobie herbaty a on ma juz napisane sporo - sensownej tresci .... hmm czyli ide zrobic sobie kolacje a on przez ten czas juz kawalek jadra do thot'a napisze ...

@scanner - nie ma gdzies ogolnie dostepnej wersji kernell'a z ktorej korzystasz ? czy trzeba robic sobie samodzielnie upgrade ? 8) tongue.gif aaevil.gif
scanner
Grunt to wyopbraźnia.
Moja pracuje na maksymalnych obrotach. karmiona książkami, filmami, otoczeniem - jest w stanie przyjąć wszystko, co pozytywne lub ninimum neutralne.
Samo pisanie kodu jest moja ulubioną czynnością - niecierpię projektowania outputu. Zatem np. pisząc kod, który ma coś wyświetlić, 90% poświęcam zwykle na sformatowanie wyglądu właśnie (to moja słaba strona).
Fo: nie przesadzaj - pierwszy kod jądra powstał w godzinę a to ledwo 60 minut - czyli linia na minutę. Wolno. Bardzo wolno smile.gif

A mój kernel (ten sterujący mną) jest dziełem autorskim i praktycznie nie przetestowanym, więc czasem ktoś moze powiedzieć, ze jestem lekko niezrównowazony, heh...
Sir Blade
niesamowita gra kolorów no i detale..mnie niestarcza nieraz na nie cierpliwości...logo robi niesamowite wrażenie ciepła i spokoju,mimo dynamiki w obrazie

smile.gif
Fo
Cytat
niesamowita gra kolorów no i detale..mnie niestarcza nieraz na nie cierpliwości...logo robi niesamowite wrażenie ciepła i spokoju,mimo dynamiki w obrazie
ROTFL ... tongue.gif
Cytat
potwierdzam kapitanie, potwierdzam ... cel zostal osiagniety ... winksmiley.jpg
xenka
[quote][size=24][b][ php

No, no.. ja bym na to nie wpadla winksmiley.jpg
scanner
Zawsze można jeszcze:
[quote][b][size=24]<?
Ale to za bardzo trąci phpBuilderem (jeśli dobrze pamiętam)
Fo
nie no scanner nie chciej za duzo bo przedobrzysz ... smile.gif
Sir Blade
[quote]Zawsze można jeszcze:
[quote][b][size=24]<?
Ale to za bardzo trąci phpBuilderem (jeśli dobrze pamiętam)[/quote]

Są jeszcze twórcy, którzy znajdują radość odkrywania i ukazywania piękna phpBuildera. Mały fragment we własnej sprawie, wycinek znajdującego się w zasięgu wzroku niedocenionego piękna - to motywy, z których Scanner tworzy loga o delikatnym pięknie. Wiele z jego prac przypomina najdojrzalsze prace wielkich naszych rodzimych artystow -
Ta staropehapowska, środkowoeuropejska tradycja kulturalna znajduje swoją kontynuację w pracach tworcy "jądra THOTa".

smile.gif
scanner
Aż się wzruszyłem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.