Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Allegro
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Miko6
Powiedzcie, co sądzicie o tej aukcji: http://allegro.pl/item91601343_ladne_stron..._zarzadzac.html, bo jak ja zobaczyłem napis "ŁADNE" i komentarz "Strona www zrobiona profesjonalnie" to wybuchłem śmiechem biggrin.gif. Może znacie jeszcze inne takie aukcje? biggrin.gif
trucksweb
ktos napisal prostego cms'a na wlasne potrzeby a teraz chce na tym zarobic. To ze nie ma profesjonalnej grafiki nie oznacza ze jest do d....,wrecz przeciwnie. Sam zaczalem pisac cmsa i wiem ile to czasu i cierpliwosci pochlania- a o wiedzy juz nie mowie.

On sprzedaje system nie grafike.
Miko6
No ale skoro ten system jest profesjonalny to czemu generowane przez niego strony nie przechodzą validacji? A także skoro nie chodzi o grafike, to czemu pisze ładne?
dr_bonzo
Nie ma sie czym podniecac, >90% stron nie przechodzi najprostszej walidacji.
Cytat
No ale skoro ten system jest profesjonalny to czemu generowane przez niego strony nie przechodzą validacji?

Pytaj autora.
System+html+grafika nie jest profesjonalny -- tylko tam jest napisane ze jest profesjonalny.
Prawie robi wielka roznice.
TomASS
Cytat
Może znacie jeszcze inne takie aukcje? 

Zobacz na http://www.allegrofun.pl smile.gif
nasgaroth
W moim miasteczku pełno takich stron, proste strony o charakterze często komercyjno - informacyjnym i co najważniejsze...tanie. W swoim życiu spotkałem nie wielu przedsiębiorców small business'u, którzy inwestują względnie duży kapitał w projektowanie serwisu, że nie wspomnę o zatrudnieniu kogoś kto by nim zarządzał...
TomASS
Tak a propo allegro, to zobaczcie na to:
link
czy Zarząd wie coś o tym? W w grupie Developerzy nie znalazłem nikogo o takim nicku tongue.gif
Fuzja
Przykładowo system : link
jest skradziony , koleś sprzedawał taki system za 100 zł kiedyś , teraz ktoś mu go ukradł.
Dużo jest takich aukcji, gdzie nie popatrzysz jest jakiś skrypt przez kogoś skradziony .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.