Mam funkcję w klasie SprawdzDaneUzytkownika, ale mniejsza o jej nazwę, bardziej interesuje mnie funkcja w której nie działa mi foreach" title="Zobacz w manualu php" target="_manual.
<?php function SprawdzDane(){ $this -> CzyBlad['Email'] = $this->SprawdzEmail($_POST['email']); $this -> CzyBlad['Login'] = $this->SprawdzLogin($_POST['login']); $this -> CzyBlad['Haslo'] = $this->SprawdzHaslo($_POST['haslo']); $this -> CzyBlad['WWW'] = $this->SprawdzWWW($_POST['www']); $this -> CzyBlad['Imie'] = $this->SprawdzImie($_POST['imie']); $this -> CzyBlad['Nazwisko'] = $this->SprawdzNazwisko($_POST['nazwisko']); $this -> CzyBlad['Firma'] = $this->SprawdzFirma($_POST['firma']); $this -> CzyBlad['FirmaSkrot'] = $this->SprawdzFirmaSkrot($_POST['firma2']); $this -> CzyBlad['Adres'] = $this->SprawdzAdres($_POST['adres']); $this -> CzyBlad['Kod'] = $this->SprawdzKod($_POST['kod']); $this -> CzyBlad['Tel'] = $this->SprawdzTel($_POST['tel']); $this -> CzyBlad['Fax'] = $this->SprawdzFax($_POST['fax']); $this -> CzyBlad['Powiat'] = $this->SprawdzPowiat($_POST['powiat']); $this -> CzyBlad['Miejscowosc'] = $this -> SprawdzMiejscowosc($_POST['miejscowosc']); $this -> CzyBlad['Nip'] = $this->SprawdzNip($_POST['nip']); $tablica = $this->CzyBlad; foreach($tablica as $a -> $b){ } //return $this -> CzyBlad; } ?>
foreach zamiast $a zwraca tylko "Object" a zamiast $b nic. Czyli wygląda na to, że jest pusta. Lecz gdy zrobię
<?php ?>
to wyświetla mi poprawną wartość.
Co robię źle ? z góry dziękuje za pomoc