Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ale zajawka.. z klawiszami ;]
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
YooYoo
Witam..

Slyszeliscie o project-dolphin ?
chodzi o zliczanie nacisnietych klawiszy !
Niby nic ale fajna zajawka ;p
nie wiem jak my to zrobilismy ale jestesmy na 5 miejscu
przed NIEMCAMI dla mnie BOMBA :!:

Dolacz do nas..
:arrow: Wchodzicie na strone !
:arrow: Rejestracja..
:arrow: W download sciagasz programik ktory zlicza klawisze ;p
:arrow: I jedziesz.. z klawiatura !

:arrow: Jesli chcesz dolacz do temu Pol-Team i stukaj razem z nami !

Wiecej info tu :
http://www.project-dolphin.nl/

Pozdrawiam
YooYoo..

Stukajcie tak aby Pol-Team byl na 1st biggrin.gif
GL

Milego stukania, i oby klawisze nie powypadaly... :!: :!: :!: tongue.gif
scanner
Wolę Seti@Home.
Jestem ok. 750 miejsca w Polsce indywidulanie.
FiDO
Jedno drugiego nie wyklucza...
Ja mialem kiedys przez pewien czas program, ktory mierzyl odleglosci przebyte przez kursor myszy smile.gif
Mozna bylo robic porownania do roznych znanych dlugosci, jak np. dlugosc Golden Gate Bridge, wysokosci wiezy Eiffel'a czy inne takie. Troche sie tych kilometrow uzbieralo..
A od Seti@Home "lepsze" sa takie obliczenia rozproszone, ktore przynosza jakies wymierne korzysci, np. szukaja leku na cos.
Ale to tylko moje skromne zdanie winksmiley.jpg
Seth
Cytat
Ja mialem kiedys przez pewien czas program, ktory mierzyl odleglosci przebyte przez kursor myszy smile.gif

Musze miec ten program smile.gif)))))))))))))))))))))))))))) ...ktos chyba naprawde sie nudzi w pracy winksmiley.jpg
FiDO
biggrin.gif Niestety nie pamietam nazwy, ale jak cos znajde to podam nimiary ;]
spenalzo
Eee, w sumie to ja staram się używać jak najmniej programów, którę wysyłają dane o moim sprzęcie bez mojej wiedzy (np. spy-ware). Ale jak ktos to sprawdził, to czemu nie?
Wankster
Ale fajna zabawka biggrin.gif
Omega
Myślę że taki projekt jak Seti@home to pewna sprawa. Chodź przyznam się że za wiele na ten temat to nie wiem... biggrin.gif Ale dużo słyszałem... To raczej nie jest spyware... smile.gif
spenalzo
No akurat Seti (i temu o raku czy czymś tam) to bym zaufał, bo są znane i kupa ludzi z tego korzysta. Ale takim nieznanym - dziękuję.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.