Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ob_start() czyli błędy po przeniesieniu galerii na nowy serwer
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Łukasz Piotrowski
Witajcie!
Na żadnej polskiej stronie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie a po hiszpańsku niezbyt rozumiem, więc pozwolicie, że zapytam tutaj.
Otóż chodzi mi o stronę http://kmtorun.my-place.us/. Na poprzenim serwerze (lycosie), na którym niestety zabrakło miejsca, wszystko było w porządku. A po przeniesieniu galerii na ten serwer wszystko padło, pojawiły się dziesiątki linijek z błędami.
Sam nie wiem, jak to naprawić, mam więc ogrooomną prośbę tongue.gif Wie ktoś może jak pozbyć się tych błędów i przywrócić stronę do normalności? winksmiley.jpg
Prph
Jak sam widzisz, administrator, wylaczyl mozliwosc przechwycenie strumienia wyjsciowego generowanego przez skropty... Tylko zastanawiam sie po co? OB moze byc niebezpieczne?

W sumie spotykalem sie z roznymi komunikatami tego typu. Ostatnio nawet mail() zablokowali na serwerze, ale na krotko ;-)

Jak pozbyc sie bledow? mozesz usunac wszednie ob_start i inne funkcje output buffera. ale jezeli autorzy galerii (domyslam sie, ze nie jest Twojego autorstwa) uzyli ob_xyz to pewnie miali ku temu powody.

Pozdrawiam.
Apo
wyżuc ob_start() z początku kodu, pewnie jeszcze bedzie tam ob_end_flush i ob_get_contents. Of kors musisz poprawic potem kod ...
Łukasz Piotrowski
Dziękuje ślicznie, zobaczymy, co da się z tym zrobić biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.