Myśle ze ja bym mógł ocenic, druga taka osoba jest Cudi (mysle się zgodzi

) napewno znajda sie jeszcze z 2 osoby.
Ilość prac, mozliwych do oddania, nie ograniczona (jakby ktos chcial to i to obszedl).
Proponował bym napisac jakaś info na wortalu, jak ktos bedzie chcial napisac jakis kod i oddac do do konkursu, to prosze o kontakt zemna albo to na gg
3163330 - (pisac nawet jak mnie niema, generalnie jestem 24h na dobe

)
PW na forum
Najlepiej podawajcie gotowe linki do zip'ów skryptow, wszystkie zloze na moim dysku i jak minie termin oddawania prac to podam je reszcie juri wraz w "kryteriami" na co nalezy zwrocic uwage, i ile gdzie moga punktow przyznac. Potem ogloszenie wynikow i wrzucic sie kazdy z tych skryptow na repozytorium jakies (badz to do downloadu php.pl) do tego mozna napisac krotkie 'artykuly' na ich temat na wortal (na licensji
Creative Commons) tak ze teksty beda mogly dowolnie wedrowac, sam kod bedzie OS wiec tez bedzie dostepny bez platnie.
Miło by było jakby w kazdym zipie (archiwum) znajdowal sie plik
autor.txt i tam napisane cos od siebie o autorze
Jakies dane:
Imie, nazwisko, .nick, wiek, "o sobie", link do strony domowej (o ile posiada) i co tam chce

ulatwi to nam prace.
Co do "kategori" to ich nie bedzie, kiedys juz probowane bylo organizowanie w danej kategori, nikomu nie chcialo sie pisac 100 raz to samo kto cos juz napisal, dlatego proponuje dowolne - jak ktos nie ma pomyslu to niech pomysli oto chodzi, kreatywnosc jest bardzo wazna.
Ps, potem mozna wystawic wszystkie prace i wybrac top10 prac najlepszych znadanie programistow php

czyli Was.