Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Automagiczne pisanie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
slash12345
A może by tak zaprząc do pracy przy pisaniu php samo php? Niech skrypty same się piszą i wykonują. A może też używają się nawzajem. To by było coś. Dajemy im tylko punkt początkowy, ustawiamy w CRONie, idziemy na herbatkę a gdy wracamy, zastajemy skrzynkę e-mail zasypaną wiadomościami "Witam, wasz nowy serwis hostingowy jest ekstra". "Co za serwis hostingowy?" myślimy sobie. Otwieramy localhost a tam:
Daaaaarmowy hosting nieograniczona przestrzeń php MySQL wszystko serwery dedykowane, pizza z dostawą do domu
Skrypt php który pisałby inne skrypty byłby prawdziwym postępem. Czy ktokolwiek słyszał o próbie napisania czegoś takiego?
hwao
ja kiedys cos takiego pisalem, ale maszyna to po prostu maszyna smile.gif Sama nic nie napisze... wyszlo z tego cos takiego ze byla lista zaznaczalo sie checkbox'y co sie chcialo, mniej wiecej zaznaczalo jak co gdzie ma byc i to sie "pisalo samo".

Algorytm myslacy jak programista bylby bardziej skomplikowany niz napisanie nowego jezyka winksmiley.jpg i prawdopodobienstwo ze wyjdzie z tego naprawde dobrze dzialajacy skrypt, jest takie jak to "ze burza panujaca na zlomowisku, zlozy jumbo jet'a". winksmiley.jpg
Cysiaczek
Ja napisałem jakiś czas temu klasę, która dla każdej dostepnej sobie klasy tworzyła klasę potomną, zapisywała z odpowiednią nazwą w określonym katalogu i ją uruchamiała. W tej potomnej klasie były gettery do wszystkich składowych klasy bazowych. Można powiedzieć, że sobie interfejs napisałem smile.gif. Potem dopiero się zaczałem zastanawiać, dlaczego to robię... i przestałem, ale klasa jest biggrin.gif
chmolu
To forum naprawdę schodzi na psy... :|
acztery
napisanie takiego skryptu jest nie realne. mo niby jak by to miało wyglądać??

np jest tak mam pole texarea i tam opisuje skrupt klikamy pisz a on nam w pare min pisze kody, baze danych itp. questionmark.gif głupota.
spenalzo
W trakcie upałów nie należy przebywać za długo w miejscach naslonecznionych - efekty widać w 1szym poście.
piotrd
udar termiczny laugh.gif
ActivePlayer
z całym szacunkiem... trzymajmy poziom.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.