Cytat(nasty_psycho @ 22.07.2006, 10:45 )

Jak jestes taki sprytny to se wylacz cookies i zaloguj to gmail, hotmail, wp itd
Człowieku o czym Ty piszesz. Co mnie obchodzi gmail czy hotmail? Osoba, która to tworzyła nie zadbała o to, żeby przekazywać SID jeśli coockies są wyłączone. Ja to robię standardowo, dlatego mój projekt działa nawet jak ktoś ma wyłączoną obsługę coockies..
Cytat(tiraeth @ 22.07.2006, 11:03 )

Pierwsza i najważniejsza sprawa, AJAX to Asynchronous JavaScript And Xml. Więc jakim cudem AJAX miałoby działać bez JS? Jeżeli chodzi o użytkowników z wyłączonym JS to powiem tak: sprawa tak samo "skomplikowana" jak z Cookies, a według ranking.pl tylko 1,5% użytkowników odrzuca cookies...
Wiem co to jest bo sprawdzałem.

A jaki jest sens używania sesji w php skoro można na każdej stronie prosić o zalogowanie?
Nie wiem do czego to napisałeś..

Ajaxa używa się aby nie utrudniać człowiekowi życia z przeładowaniami stron.
Rozumiem już. Czy AJAX jest trudny do opanowania? Czy można zrobić pojedyńcze skrypty z wykorzystaniam AJAXA czy cały projekt musi być wykonany w AJAX?

ProgramTV3 - tv.xt.pl - mój projekt zrobiony z wykorzystaniem Ajaxa
Widziałem to. Podoba mi się. Może przeraża mnie fakt, że muszę poznać JS. Do tej pory szukałem odpowiednich skryptów i tak wogóle mało wykorzystywałem JS.