Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: MONUALE w PDFie =) || WAŻNE! ||
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
dawhol
Tak jak w tytule podzukuje monuali php i mysql w PDFie lub jakims innym podobnym rozszerzeniu poniewaz jade niedlugo na wakacje a chciał bym nie przyerywac nauki php smile.gif i MySQL dlatego wrzucił bym sobie takie monuale na PDA =) i było by mi latwiej z nich korzystac na nim smile.gif
Coolmax
Może jakieś kompendium w *.doc a potem PDF Creator jako drukarka?? smile.gif
Gość
Hmmm...
jedno zapytanie w google i :
http://pl.php.net/download-docs.php
do MySQLa sam poszukaj smile.gif
dawhol
dzieki smile.gif kiepski zemnie szukacz winksmiley.jpg bo ja szukałem ale w sumie tylko w pdfie smile.gif i jakos nieznalazłem ale sie postaram ;p smile.gif
orson
witam

ktoś wie dlaczego od dawna na stronie php.net polski manual w chm nie działa questionmark.gif szukałem na bugizlli i jest założony bug na ten temat ale ma on komentarz że jest duplikatem i że należy szukać rozwiązania w orginalnym błędzie ... niestety nie ma odnośnika do niego :/ założyć nowy bug questionmark.gif dodać komnetarz z prośbą o weryfikację czy co questionmark.gif coś trzeba by z tym zrobić kurde ... to już trwa za długo ....

pozdrawiam
dawhol
Manual MySQL w PDFie v 4.1
Manual MySQL w PDFie v 5

Udalo mi sie znalezc Manuala MySQLa w pdfie ale po angielsku smile.gif nawet niewiem czy istnieje polski smile.gif
mike
1. ~dawhol nie wydzieraj się w temacie wątku. Nie ma takiego powodu. Poczytaj może troche o netykiecie i popraw to.
2. Przenoszę z Przedszkola na Hydepark
erix
Cytat
ktoś wie dlaczego od dawna na stronie php.net polski manual w chm nie działa?

Ogólnie jest problem z tłumaczeniem polskiej wersji.
Rozmawiałem z jednym członkiem teamu. Zresztą, popatrzcie na listę 'translatorów'...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.