Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: sysAdmin day ;-)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
hwao
Tak jak już wspomniałem dziś obchodzimy System Administration Day i z tej okazji chciałem złożyc życzenia wszyskim administratorom php.pl. Oby było jak najmniej padów maszyn, żeby praca przy nich nigdy nie sprawiała problemów i by była źródłem doświadczenia i przyjemności winksmiley.jpg

Pozostaje mi miec też tylko nadzieje że serwer php.pl jest w lepszym stanie niż ten i racuje się na nim sprawie smile.gif
TomASS
Dołączam się do życzeń i tak powiem:

TAK TRZYMAĆ KOLEDZY I KOLEŻANKI smile.gif
bigZbig
Wzniose toast za Wasze zrdowie szklaneczką niegazowanej wody mineralnej, którą mam dzieki mojemu szefostwu. Za ich zdrowie też zaraz wypije.
shpyo
hehe, jak nie lubiałem adminów tak nie będę lubiał. Ciekawe kiedy będzie dzień user'a, n00b'a itp.
athabus
Wszystkiego najlepszego - niech wam praca lekką i przyjemną będzie biggrin.gif
Zbłąkany
Dziękuję w imieniu wszystkich administratorów php.pl smile.gif . Mam nadzieje, że wszyscy są zadowoleni z naszej pracy smile.gif .
Cysiaczek
A co mi tam - tez życzę wszystkiego najlepszego smile.gif
strife
Cytat(shpyo @ 28.07.2006, 13:15 ) *
hehe, jak nie lubiłem adminów tak nie będę lubił. Ciekawe kiedy będzie dzień user'a, n00b'a itp.

Jak nie lubiłem błędów ortograficznych, tak nie będę ich lubił smile.gif

Wszystkiego najlepszego smile.gif
erix
hepi berfsd... TFU! hepi adminsdej tu ju! hepi adminsdej tu ju! smile.gif
Turgon
hepi bertej adminisdej...
TomASS
Święta, święta i po świętach tongue.gif
acztery
a ja zycze duzo pracy, brak prądu w serwerowni i inne najgorsze awarie jakie mogą być. takie zdanie mam ja shpyo
seaquest
No tak, acztery, nie dziwię się. Ale popatrz z okazji sysadminday dostałeś ode mnie 10%. Nie cieszysz się? biggrin.gif
Turgon
Cytat(acztery)
a ja zycze duzo pracy, brak prądu w serwerowni i inne najgorsze awarie jakie mogą być. takie zdanie mam ja shpyo

Seaquest, czyżby multiaccount ?
strife
Cytat(Turgon @ 29.07.2006, 22:52 ) *
Seaquest, czyżby multiaccount ?

Jak znam błędy...

Cytat
a ja zycze duzo pracy, brak prądu w serwerowni i inne najgorsze awarie jakie mogą być. takie zdanie mam jak shpyo

Więc myślę, że nie ma się co podniecać winksmiley.jpg No pewnie niedługo się dowiemy, kto ma rację, hehe.
acztery
bez komentarza a tu sciema ze to za cos innego tylko dziwne ze jak sprawdzalem dzis rano to mialem 60% a tu nagle 70 z wczorajsza data......
NuLL
A mi sie nie wydaje - @acztery piszac w "ferworze tlustego dowicpu" ( wg niego laugh.gif ) zapomnial poprostu k biggrin.gif
LBO
Załóżmy, że nie jest godzina 1:02 i jeszcze mogę złożyć życzenia smile.gif)))

najlepszego
Turgon
Strife wątpie, chyba każdy tutaj umie pisać po polsku. Chyba każdy nie głupi wie, że jak składa się z trzech liter j a k ...
hwao
dobra koniec już smile.gif

dzien juz dawno sie skonczyl juz mozna gnoic normalnie adminów winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.