Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: CuteNews
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
lukash
Witam wszystkich

Problem polaga na tym ze stworzylem stronek (layout) i chcialbym skorzystac z CuteNews, ale nie wiem jak i gdzie ma dodac sciezke..prosze o szybka pomoc dzieki i pozdraewiam

http://fpguild.ovh.org dry.gif
wyskakuje mi cos takigego

1. Warning: include() [function.include]: Unable to access ./show_news.php in /home/f/p/g/fpguild/www/index.php on line 229
  2.  
  3. Warning: include(./show_news.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/f/p/g/fpguild/www/index.php on line 229
  4.  
  5. Warning: include() [function.include]: Failed opening './show_news.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/f/p/g/fpguild/www/index.php on line 229
nazihipi
pokopałeś coś z includ'owaniem

jest dział na temat gotowych skryptów
lukash
spoko dzieki mam juz ...news wchodza na stronke, ale pomecze dalej czy mozna zmieniac szerokosc , marginesy, akapit, ect za pomoca HTML oczywiscie samego Newsa....po probojr pozmieniac ale nie wychodzi mozliwe ze scizeke php wstaielem tam gdziue nie trzeba jak cos wykombinuje to spox

Dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.