Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Systemy Szablonów - opustoszałe ?
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Lee
Subforum "Sytemy Szablonów" jest całkowicie opustoszałe i jak jakis temat o Smartach etc. zostanie przeniesiony z przedszkola do tego subforum to nie można liczyć na odpowiedź. Myślę, że tych prostszych tematów dotyczących systemów templatów nie ma co przenosić z przedszkola do systemów szablonów ponieważ zostają one bez odpowiedzi

to tylko taka moja uwaga winksmiley.jpg
kicaj
W ogole te subforum trzebaby usunac, jest zbedne, jest tylko zaledwie kilka duzych projektow jak Smarty, OPT, a reszta to drobne skrypty, wiec sensu w tym nie widze:)
nospor
No nie będe dawal na przedszkole topicu z systemem szablonow, bo to czasem nie ten poziom.
Na php tez nie, no bo to z reguly chodzi o kod smarty, wiec w zasadzie nijak do php.
Kto sie zna na szablonach, to zaglada na to forum, kto nie, to nie zaglada. I dlatego rzadko tam padają "duuuze dyskusje".
Ale lepiej by wszystko bylo tam gdzie trzeba, latwiej sie polapac i wiadomo gdzie czego szukac.

Ja osobiscie ja moge to staram sie odpowiedzieć.
Lee
No ale w tym temacie Jojo udzielił mi odpowiedzi, której nie rozumiem do końca i podejżewam, że tej odpowiedzi nie uzyskam, a w przedszkolu problem byłby (chyba) rozwiązany bo to nie jest aż tak mocno ze smarty związane aczkolwiek jest i dlatego tam, a nie gdzie indziej poprosiłem o pomoc
nospor
Jesli pomimo tego, iz korzystasz ze smarty, problem lezy po stronie php, to wal na php tudziez na przedszkole.
Jesli problemem jest złe budowanie tablicy, no to problem jest po stronie php i smartym glowy nam nie zawracaj winksmiley.jpg

ps: zawsze mozesz wyslac raport z prośbą o przeniesienie topicu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.