Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [php]
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
mysql_php
Witam,

Czy mogłbym prosic wskazanie linka w ktorym znalazlbym opis jak wykonac proste logowanie w php?
robie maly system obslugi wypozyczalni wideo (w ramach szkoleniowych) i chcialbym aby wejscie na strone bylo poprzedzone logowaniem tak, aby kazda zmiana wykonana przez usera byla do niego przypisana.

dzieki.
sowi
w prawym gornym rogu forum masz przegladarke. Ten wątek jest poruszany na forum bardzo częstwo - wpisz logowanie i dostaniesz wyniki smile.gif
strife
Popraw temat wątku.

Logowanie I
Logowanie II
Logowanie III
danth3
Ja Ci mogę napisać prosty skrypt logowania bez użycia baz danych. ZERO smile.gif Zwyczajne zmienne $pass i $login smile.gif smile.gif smile.gif
szefol7
To ja bym bardzo prosił jak byś mógł napisać ten skrypt bez bazy danych. Chetnie bym zobaczyl takiego skrypta, bo nie wiem jak cos takiego mozna by bylo zrobic.
Z gory dzieki.
Pozdrawiam.
skowron-line
Cytat(danth3 @ 5.09.2006, 13:42:44 ) *
Ja Ci mogę napisać prosty skrypt logowania bez użycia baz danych. ZERO smile.gif Zwyczajne zmienne $pass i $login smile.gif smile.gif smile.gif

no ale w oparciu o baze .txt
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.