Dla Was to na pewno będzie banał, ale ja za choinke nie mogę się doszukać błędu. Mam inny formularz z identycznym skryptem (tylko pozmieniane nazwy) i wszystko działa bez problemu.
Oto screen'y tego co ma być odczytane z formularza i nie jest:
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
A oto kod php:
<?php // Ustawienia błędów // Ustawienie parametrów $imie = $_POST['imie']; $nazwisko = $_POST['nazwisko']; $firma = $_POST['firma']; $email = $_POST['email']; $temat = $_POST['temat']; $wiadomosc = $_POST['wiadomosc']; // konkatenacja adresów. $nazwa = $imie . ' ' . $nazwisko . ' <br /> ' . $firma; $nazwa = $_POST['nazwa']; // $tresc to cała zawartość e-maila. $tresc = $nazwa . ' <br /> ' . $email . ' <br /> ' . $temat . ' <br /> ' . $wiadomosc; $tresc = $_POST['tresc']; // Podziękowanie za wypełnienie ankiety i prośba o sprawdzenie czy wszystko jest O
K. print "$imie $nazwisko, dziękuję za wypełnienie formularza. Proszę sprawdzić, czy
wszystkie wprowadzone dane są poprawne:<br /><br />"; // Wyświetlenie danych wprowadzonych do formularza ankieta_allegro.html. print 'Jeśli wszystko się zgadza, proszę kliknąć <a href=dziekuje.html> WYŚLIJ!!!</a>, lecz jeśli pojawiły się jakieś błędy, proszę przejść <a href=kontakt.html> WSTECZ!!!</a> i wypełnić formularz jeszcze raz.<br /><br />'; // wysyłka mailem zawartości formularza w okre?lonej postaci przez $tresc. ?>
Proszę o pomoc bo siedzę nad tym już ok 2 godzin i nic mi nie pomaga... :-(
Pozdrawiam
Zoomol