eh, dlugo czytalem o tym temacie.
Wedlug mnie nie ma w tej tel niczego szczegolnego- bo to nie tel. tylko kolejna platforma nadajaca w nieco nowoczesniejszy sposob. Tez nie jestem w 100% przekonany co do jakisci DVD obrazu- wedlug mnie to zalezy od telewizora,monitora itd.
Sper dali dysk twardy- normalnie odkryli hameryke
Kolega byl na konferencji (pisze arty dla jakiegos magazynu komputerowego) i smial sie jak pokazywali kosmiczna technologie

:
- program tel. w TV, idealna kopia tych z cyfry czy polsatu cyfrowego,
- super, idealny pilot
- super mozliwosci o ktorych nie chcieli powiedziec, ale do konca roku beda (pewnie nie dla tych, ktorzy kupia teraz dekodery, bo nie wspomnieli o aktualizacji softu- bo jak sie wyrazil prowadzacy to multimedialny komputer. Wnioskuje, ze ma jakis procesor ?)
- 250 kanalow uff. polsatu w nich nie znajdziecie wiec w mojej rodzinie odpada z miejsca ten dekoder. Starsze pokolenie zyc nie moze bez telenoweli

Reszta kanalow- chinskie,koreanskie i latynoamerykanskie ...tylko komu i po co ?
- na dodatek mozna laczyc sie z siecia- dziwne bo jakos nie widze tego. Nie pytalem sie czy na konferenji ktos sie podlaczyl do netu- ale watpie. Pewnie jeszcze nie maja takiej opcji...
na tym etapie w niczym mnie nie zainteresowala ich oferta. Moze sie myle albo zle to rozumiem, wiec najwyzej mnie poprawice albo wysmiejecie