Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaka reklama Ci najbardziej przeszkadza?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Dan
Prawdopodobnie każdy z Nas spotkał się z taką sytuacją, że musiał kilkakrotnie użyć kombinacji ALT+F4, by zamknąć otwierające się wciąż to nowe okna. Ostatnio na Onet.pl zobaczyłem, że domyślnym tekstem pola wyszukiwarki był: "Konkurs Vigor!" - dziwna forma reklamy. Z tego względu poruszyłem ten temat.
Mistycus
Cytat
Ostatnio na Onet.pl zobaczyłem, że domyślnym tekstem pola wyszukiwarki był: "Konkurs Vigor!" - dziwna forma reklamy.
Kiedyś w tym polu znaleźć można było Nicorette :|
Palli
Otoz to - ONET ostatnio i mnie idzie na nerwy ostro. Wkurza rowniez wlaczanie sie reklam podczas uzywania Kazaa... Ponadto rekordowo denerwuje mnie reklama STUDEN.MAIL na www.computerzone.pl - dzieki tej reklamie nie wchodze tam juz smile.gif))

Aha tak patrzac z innej perspektywy - zabije wszystkich co przynosza te gowniane ulotki pod drzwi (REAL, SELGROS, HIT, TESCO tutaj kroluja...)
Seth
Mnie najbardziej wkurzaja reklamy we fkashu a to dlatego, ze obecnie pracuje na 133 MHz sad.gif i jak cos takiego sie pojawi na stronie to mnie szlag trafia (cala strona mi sie wiesza sad.gif(().
ramze
ONET stosuje takie kroki bo niedługo ITI do którego należy onet będzie ogólnodostępny na giełdzie i ITI kasy potrzbuje bo to gigantyczne przedsięwźięcie.
ramze
Aha jeszcze jedno. Mnie najbardziej wkurzają te duż reklamy n.p. PLUS gsm. Taki glupi flesh zajmuje cały ekran i nic na to człowieku nie poradzisz. Albo reklama jakiegoś oleju i chyba jeszcze coś z sokiem. No kurde płakaś się chce jak to długo się ładuje.
Seth
Wejdzcie na www.cnet.com tam jest taka fajna reklama, ktora bodajze po 3 sec. zwija sie (fajny pomysl).
dvc
każdy orze jak może, nie dziwie się że pojawiają się nowe formy reklamy
w nowej postaci i pewnie jeszcze nie raz czymś zostanę ja czy może ktoś zaskoczony...

w końcu portale onet.pl czy wp.pl są za darmo, każdy może na nie wchodzić smile.gif
a to że coś się otwiera nowego i denerwującego to już jest przyzwyczajeniem, bo wcześniej tego nie było
wchodzilismy na portal a tam zawsze to samo chodź wiadomości nowe smile.gif
soboc
Najbardziej wku*** mnie reklama tej nowej gry lokalizacyjnej na www.idea.pl na bramce sms.
Anarion
Ja nie mam nic przeciwko banerom, nie przeszkadzaja mi zbytnio, najbardziej wkurzajace sa flashe na cala strone, i popupy!
soboc
Anarion masz racje to jes wk****
hyper
Agresywność (tak to sobie nazywam) reklam zwiększyła się, ponieważ
firmy mają coraz mniej pieniędzy na reklamę - jak to bywa w czasie
recesji. W każdym razie zwykłe kampanie banerowe stały się
nieatrakcyjne. Wymyślono zatem bardziej efektywne formy reklamy,
których - niestety dla nas użytkowników - nie sposób nie zauważyć.
Sir Blade
efektywnosc reklamy polega na tym, iz jak cos zobacze to wale do sklepu to kupic. ja niestety :wink: wkurwiam sie na takie podchody z flashem i przez to za ch...a tego towaru nie kupuje....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.