Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zawiadomienie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
scanner
trucksweb
smile.gif GRATULUJE i wszystkiego najlepszego w nowym zyciu biggrin.gif
nospor
HiHi, czyli jak wczoraj mówiles o slubie to miales na mysli swoj.... późno bylo i nie zajarzylem winksmiley.jpg

Noto gratulacje, dołączasz do grona ludzi, którzy teraz "muszą" być szczęśliwi. Swoją drogą ja też "muszę" smile.gif

powodzenia na nowej drodze zycia
Xathloc
Gratulacje i powodzenia smile.gif
Pamiętaj tylko, że żony nie da się zresetować laugh.gif a i nowego firmware raczej nie wgrasz.
Przynajmniej u mojej nie ma takiej opcji.
SHiP
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życa winksmiley.jpg.

Niestety w uroczystościach nie będę mógł uczestniczyc ;p
siemakuba
Dobrego!
Niecodziennie bierze się ślub, więc przepięknej uroczystości życzę :)

pozdr.
mike
Wszystkiego dobrego.
Życzę Wam dużo szczęścia.

P.S.
Ja już nie mogę się doczekać swojego.
dr_bonzo
Wszystkiego najlepszego. biggrin.gif

PS. Prosze poprawic tytul topiku, jest niezgodny z regulaminem tongue.gif
Jojo
Wszystkiego naj smile.gif

A tak na marginesie...

Mój ślub odbędzie się również 28 października 2006, również o godzinie 16:00 tyle, że w kościele Św. Michała Archanioła w Lublinie smile.gif
skowron-line
Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia.
Liczymy ze fotki z ceremoni tez nam pokazesz smile.gif
gszesiek
@scanner, @Jojo
Wszystkiego Najlepszego exclamation.gif!

------------------
( oj biedacy winksmiley.jpg )
nrm
Wszystkiego naj naj naj biggrin.gif

ps. a ja dzisiaj obchodzę 5tą rocznicę ślubu smile.gif w zasadzie powinienem Cie ostrzec ale już za późno biggrin.gif
Turgon
Najlepszego smile.gif I miłej imprezki tongue.gif
eai
Dołączam się do poprzedników, wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia.
Pozdrawiam....
mls
Można powiedzieć, że mój ślub miał miejsce rok przed Twoim - jako, że rok temu w sobotę wypadał akurat 29 października a nie 28...
Gratulacje, i powodzenia na "nowej drodze życia" smile.gif (bo jaka tam ona "nowa"... raczej "wspólna")
tiraeth
Wszystkie najlepszego smile.gif Powodzenia na nowej drodze życia.

(czekamy na foty tongue.gif)
NetJaro
Wszystkiego najlepszego co tylko może spotkać istote ludzą na tym świecie smile.gif

Dużo szczęścia, zdrowia i pomyślności na nowej drodze życia :-)

Gratulacje smile.gif
kszychu
"Miłość to światło, małżeństwo to rachunek za prąd" jak powiedział ktoś kiedyś. Witaj w gronie płacących abonament za energię elektryczną!

No i życzę wszystkiego najlepszego na tę trudniejszą, ale za to piękniejszą część życia.
batman
Dużo szczęścia życzę Tobie i wybrance Twojego serca. Witaj w klubie mężczyzn z GPS na palcu winksmiley.jpg
Miko6
Wszystkiego najlepszego winksmiley.jpg
nasty
Wszystkiego Najlepszego!

Mi to sie jeszcze tak nie spieszy winksmiley.jpg
NuLL
Powodzenia na nowej drodze zycia party.gif
Seth
Gratulacje smile.gif

Cytat
Dawno, dawno temu, na oceanie istniała wyspa, którą zamieszkiwały emocje, uczucia oraz ludzkie cechy - takie jak: dobry humor, smutek, mądrość, duma; a wszystkich razem łączyła miłość. Pewnego dnia mieszkańcy wyspy dowiedzieli się, że niedługo wyspa zatonie. Przygotowali swoje statki do wypłynięcia w morze, aby na zawsze opuścić wyspę.

Tylko miłość postanowiła poczekać do ostatniej chwili. Gdy pozostał jedynie maleńki skrawek lądu, miłość poprosiła o pomoc.

Pierwsze podpłynęło bogactwo na swoim luksusowym jachcie. Miłość zapytała:
- Bogactwo, czy możesz mnie uratować?
- Niestety nie. Pokład mam pełen złota, srebra i innych kosztowności. Nie ma tam już miejsca dla ciebie - odpowiedziało Bogactwo.

Druga podpłynęła Duma swoim ogromnym czteromasztowcem.
- Dumo, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość.
- Niestety nie mogę cię wziąć! Na moim statku wszystko jest uporządkowane, a ty mogłabyś mi to popsuć... - odpowiedziała Duma i z dumą podniosła piękne żagle.

Na zbutwiałej łódce podpłynął Smutek.
- Smutku, zabierz mnie ze sobą! - poprosiła Miłość.
- Och, Miłość, ja jestem tak strasznie smutny, że chcę pozostać sam - odrzekł Smutek i smutnie powiosłował w dal.

Dobry Humor przepłynął obok Miłości nie zauważając jej, bo był tak rozbawiony, że nie usłyszał nawet wołania o pomoc.

Wydawało się, że Miłość zginie na zawsze w głębiach oceanu...

Nagle Miłość usłyszała:
- Chodź! Zabiorę cię ze sobą! - powiedział nieznajomy starzec. Miłość była tak szczęśliwa i wdzięczna za uratowanie życia, że zapomniała zapytać, kim jest jej wybawca.

Miłość bardzo chciała się dowiedzieć, kim jest ten tajemniczy starzec. Zwróciła się o poradę do Wiedzy.
- Powiedz mi proszę, kto mnie uratował?
- To był Czas - odpowiedziała Wiedza.
- Czas? - zdziwiła się Miłość. - Dlaczego Czas mi pomógł?
- TYLKO CZAS ROZUMIE, JAK WAŻNYM UCZUCIEM W ŻYCIU KAŻDEGO CZŁOWIEKA JEST MIŁOŚĆ - odrzekła Wiedza.

Powodzenia Grzesku smile.gif
shpyo
hehehe,
GAME OVER tongue.gif
revyag
Gratulacje i powodzenia smile.gif
s_w_ir
Dwóch tak mądrych ludzi zostanie straconych... eh , oby Wam było 1000 razy lepiej niż do tej pory. Dołączam się do życzeń. Obyście tylko nie spłodzili jakiegoś kodu:P...

BTW. scanner: raz w życiu taki dzień a Ty nawet nie zrobiłeś przeźroczystych rogów w obrazku ogłoszeniowym. Wstyd...tongue.gif

edit:
Tak, wiem wiem że to JPG:D
TomASS
Wszystkiego dobrego smile.gif
Cysiaczek
Ojoj smile.gif
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Wykrywacz
Ehh co tu powiedzieć, a przynajmniej czemu ma być wam lepiej niż innym.
MajareQ
łojoć, ale wtopa winksmiley.jpg

Ale powodzenia życzę... przyda się :]
mrok
.. i po chłopie winksmiley.jpg

Wszystkiego najlepszego
webdice
Patrzycie chłopczyki na daty postów? Chyba nie. Temat zamykam może scanner mi nic nie zrobi winksmiley.jpg.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.