Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [algorytmy.pl] Czy ktoś korzystał
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
dzesi
Witam was mam pytanko do forumowiczów <czy kożystaliscie[kozystacie] z servisu algorytmy.pl questionmark.gif
opłaca sie wykupić abonament nawet na 1 miesiac smile.gif?,jakie sa wasze opinie
dr_bonzo
Popraw tytul -- bo z algorytmow to kazdy korzysta na codzien, co innego algorytmy.pl
dzesi
Poprawione smile.gif ,nio ciekawe czy ktoś kożysta :roll2: worriedsmiley.gif
hwao
dr_bonzo to że algorytmy pisze to zobaczyles, ale juz nie wspomiałeś o "kożystał".

Ja używam jedynei ściągawki z css'a, która dostępna jest za darmo.
dr_bonzo
hwao: nie denerwuj mnie tongue.gif

Przez ciebie wyswietlaja mi sie teraz animowane gify biggrin.gif

Poprawilem tytul.
shpyo
wg. mnie nie opłaca się tam kupować abonamentu... wszystko jest w sieci za darmo.
slammer
tyle że tu jest w jednym miejscu
mike
Mam znajomego, który wykupił tam abonament i muszę powiedzieć że jest to może i dobre wyjście ale dla początkujących i leniuchów.

Każda informacja, którą stamtąd dostaniesz to informacja, którą możesz sam znaleść w Internecie.

Kiedyś znajomy mi pokazywał pytania jakie zadawał i rzeczy za które płacił.
Nic nie wymagało szukania dłużej niż 5-10 min.
Master Miko
ja sobie z ciekawości wykupiłem smsem... i rzeczywiście - jest to genialne rozwiązanie dla leniuchów i dla początkujących, ale znalazłem tam bardzo dużo fajnych funkcji np: zipująca wiele plików i folderów w jeden zip i unzip - co prawda klasa pochodzi z phpmyadmina (ją pewnie można znaleść), to jednak nie wiedziałem że tak można smile.gif

Ale ogólnie przedstawione są rozwiązania - jak najłatwiej i jak najszybciej. To dobre rozwiązanie jak ma się MAŁO CZASU i trzeba zrobić parę rzeczy..
scanner
Cytat(Master Miko @ 23.10.2006, 22:04:57 ) *
jestem leniuchem

1. google ->phpzip

2. http://www.google.pl/search?q=phpzip&i...lient=firefox-a

3. pierwszy link: http://phpzip.sourceforge.net/

Szybciej i taniej się nie da...
Adrian Staniszewski
Algorytmy za darmo Zapraszam smile.gif
php programmer
Cytat
Algorytmy za darmo Zapraszam smilingsmiley.gif

To chyba są klasy, a nie algorytmy!?

Kiedyś była taka fajna strona dla miłośników programowania (SDMP),
ale już jej nie ma, szkoda.

Może jak będę miał czas i chęci to zrobie (a wlasciwie dokończe)
stronke o programowaniu prostych gierek
Master Miko
Cytat
jestem leniuchem

Co to niby ma być? czy ja napisałem że jestem leniuchem? Jak możesz cytować coś czego NIE powiedziałem...
Przeczytaj mojego posta jeszcze raz... przetrzyj oczy?

No i napisałem
Cytat
ja sobie z ciekawości wykupiłem [...] bardzo dużo fajnych funkcji np: zipująca [...] (ją pewnie można znaleść)

Co w ogóle ma znaczyć ten Twój post? Czemu obrażasz mnie (tak to odebrałem...) i to jeszcze Zarząd...
seaquest
@Master Miko: spokojnie. Jestem pewien, że scanner nie miał zamiaru Cię obrażać.

Jednak na końcu swojego posta napisałeś, że sposób jest najłatwiejszy i najszybszy. Natomiast scanner pokazał (moim zdaniem) jeszcze szybszy i przede wszystkim tańszy sposób.

Natomiast szczerze mówiąc ja jestem leniuchem i wole skorzystać z gotowego rozwiązania niż pisać własne.
dfs
A jak drodzy koledzy odniesiecie się do tego punktu w regulaminie:

Cytuję fragment regulaminu z podpunktu "UDZIELNIE NIEWYŁĄCZNEJ LICENCJI NA UŻYWANIE SKRYPTÓW " ze strony http://algorytmy.pl/txt/regulamin.php
Cytat
Licencja udzielana jest wyłącznie na czas opłacenia abonamentu. Po tym czasie Użytkownik zobowiązany jest do usunięcia skryptów oraz rozwiązań zaczerpniętych z serwisu i nie korzystania z nich we własnych projektach. Aby móc nadal korzystać ze skryptów wystarczy opłacić kolejny okres abonamentowy

Przecież normalnie to absurd?? Ja się na to nie piszę...
A co Wy o tym myślicie??
Spawnm
Się nie piszesz to nie korzystaj.
I nie odgrzebuj kotletów z przed 4 lat.
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.