Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [praca] Wykonam strony w technologii php(sql)/html (photoshop)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
in5ane
Witam, dziś chciałem zaoferować możliwość taniego i dobrego wykonania stron internetowych. Nie będę się rozpisywał, bo po co. Moja jedna strona, na której jest zaprezentowane bardzo wiele możliwości w php to www.vinnes.pl (jednak tutaj nie jest najlepsza grafika).

W razie jakiś pytań czy już wykonania proszę pisać:
Gadu Gadu: 7303831
E-Mail: quba101@gmail.com
Odpowiadać tutaj na temat smile.gif

\/\/\/\/\/\/\/\/
Zjedź niżej!!!
dr_bonzo
Temat: Zasady pisania na forum Praca oferowana
in5ane
A więc dopiszę tutaj:

Cena: do ustalenia, jednak od 70zł w górę za desgin (wygląd strony) + jakieś proste skrypty

Mogę pracować jako partner/współpracownik w jakiejś firmie, lecz tylko przez Internet, wyjazd nie wchodzi w grę.
Mam dużo czasu, więc nie będzie z pisaniem problemu. Ogólnie to tworzę taka mini firmę z kolegą (Studio Vinnes www.studio.vinnes.pl).

Zajmuję się również wykonywaniem mniejszych prac, a mianowicie pojedyncze skrypty (mniej rozbudowane), bannery, butony, billboardy, plakaty, ulotki, sygnatury, awatary, przeróbka skryptów oraz ich udoskonalanie.

U mnie jest TANIO i SZYBKO. Zapraszam prywatne osoby, którym mogę coś wykonać, jak i firmy zainteresowane partnerstwem/współpracą (nie chcę zarabiać znowuż bardzo dużo).

Pozdrawiam.
trucksweb
dry.gif tongue.gif odnalazlem dzisiejsze fuj
wy myslicie, ze ktos sie skusi na wasze uslugi ?ani strona firmowa ani Twoja-wspomniales ze portfolio, a na stronie firmowej czytam, ze to strona serwisu randkowego laugh.gif

Design jak i jakosc prac: -1/10
Dzieci neostrady ? pierw sami sie nauczcie a potem bedziecie myslec na zarabianiem pieniedzy.

Ostrzegam wszystkich przed takimi ogloszeniami- ostatnio jakis ich wysyp jest blinksmiley.gif
in5ane
@trucksweb chyba ty jestes "neo", bo ja zajmuje sie tym profesjonalnie, i juz wykonalem kiedys wieeele zlecen, wiec...

ten pan jest nie powazny, prosze nie zwracac na jego uwagi, jestem solidny i staram sie wykonac kazda prace, obecnie pisze skrypt aukcji internetowych na zamowienie.

edit:
a co do wykonania tego serwisu randkowego, to byl on pisany rowniez na zamowienie. zostalo tam zastosowane bardzo wiele funkcji, masa skryptow php z sql.
Zajec
Cytat(in5ane @ 13.01.2007, 20:53:55 ) *
ten pan jest nie powazny, prosze nie zwracac na jego uwagi, jestem solidny i staram sie wykonac kazda prace, obecnie pisze skrypt aukcji internetowych na zamowienie.
LOL, po takim zdaniu poczyłem się jakbym był na Allegro biggrin.gif I nie ze względu na skrypt który piszesz, ale formę wypowiedzi biggrin.gif

Cytat(in5ane @ 13.01.2007, 20:53:55 ) *
a co do wykonania tego serwisu randkowego, to byl on pisany rowniez na zamowienie. zostalo tam zastosowane bardzo wiele funkcji, masa skryptow php z sql.
Tak, tak, ja też znam wiele fajnych funkcji!!!
  1. <?php
  2. function napisz($str) { return echo $str; }
  3. function wypisz($str) { return print $str; }
  4. function wyrzuc($str) { return echo($str); }
  5. function wypluj($str) { echo $str; }
  6. function lykaj($str) { print $str; }
  7. ?>
in5ane
nie mam na mysli funkcji w php tylko funkcji na stronie (np. jest ok. 6 metod wyszukiwania ludzi, rozbudowany paneli admina itd...)

pisze "pan" dlatego ze nie znam cie i zachowuje sie kulturalnie.
wipo
Obejrzałem Pańską stronę firmową i:
1. Bardzo bogate portfolio (wręcz powiem że super) - wiem czemu wykonuje to Pan tak tanio tongue.gif
2. Klientów wręcz masa.... blink.gif
3. Rozbudowane dane kontaktowe - jak na firmę blink.gif

Szczerze powiem, że jakbym miał skorzystać to bym się sporo zastanawiał

Pozdrawiam i życzę powodzenia
envp
Pytanie - po co udawać, że sie jest firmą nie lepiej napisać student wykona strona na zasadzie umowa o dzieło ?
in5ane
nie mowie ze jestem firma, ale sie ucze smile.gif i to jest takie zwykle male portfolio, nazwalem to Studio Vinnes i tyle smile.gif
wipo
No tu napisałeś inaczej stąd moje stwierdzenie
Cytat
Ogólnie to tworzę taka mini firmę z kolegą (Studio Vinnes www.studio.vinnes.pl).
in5ane
no w sumie to moj blad.. no to taka jakby mini firma, no ale wiadomo o chodzi, prosze nie piszcie juz nic na ten temat, czekam tylko na oferty.
strife
Witam,

Jakość usług mnie nie przekonuje tak samo jak strona. Nie budzi to mojego zaufania. Oferty nie chcę sie komentować, Tyle technologi a na stronie brak prostego !DOCTYPE, trochę to zabawne.

Popracuj jeszcze zanim zaczniesz tworzyć serwisy internetowe winksmiley.jpg

Pozdrawiam!
dr_bonzo
in5ane:
Cytat
no to taka jakby mini firma, no ale wiadomo o chodzi

"Takie malutkie przejezyczenie, co z tego ze wprowadzam ludzi w blad."

Cytat
, prosze nie piszcie juz nic na ten temat, czekam tylko na oferty.

"nie wytykajcie mi moich wad, mowcie tylko o mnie pozytywnie"

Co konczy topik. Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.