Jak trwoga to do boga = czyli do źródeł.
Mam coś takiego, w skrócie to mam formularz i chcę odpowiednia dane ściągnąć do plika Excela. Dodatkowo plik jest zabezpieczony sesją i pod FF spokojnie się plik ściąga, a pod IE błąd
Cytat
Program IE nie może otworzyć tej witryny internetowej. Żądana witryna jest niedostępna lub nie można jej znaleźć. Spróbuj ponownie później.
Chyba to raczej nie wina https ?
Oto kod:
<?php require_once("config.php"); include('./lang/lang_pl.php'); include('./clases/user.class.php'); include('./clases/zamowienie.class.php'); include('./function/function.php'); $user = $_SESSION['user']; $action = $_REQUEST['action']; if($user->GetTyp()=='magazynier'){ if(!$action){ echo $Lang['Od'].': <input name="data1" value="'.$data1.'" id="data1" onClick="window.open('kalendarz.php?pole=formularz.data1', '', 'menubar=no,toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,scrollbars=no,resizable=yes,fullscreen=no,channelmode=no,width=300,height=300,left=50,top=0')" readonly style="cursor: hand;"></br>'; echo $Lang['Do'].': <input name="data2" value="'.$data2.'" id="data2" onClick="window.open('kalendarz.php?pole=formularz.data2', '', 'menubar=no,toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,scrollbars=no,resizable=yes,fullscreen=no,channelmode=no,width=300,height=300,left=50,top=0')" readonly style="cursor: hand;"></br>'; } else { $od = $_REQUEST['data1']; $do = $_REQUEST['data2']; $ID_magazyn = $user->GetPodmiot(); $query = "SELECT Nr, waga_wjazd, waga_wyjazd FROM np_transporty WHERE miejsce!='delete' AND ID_magazyn=$ID_magazyn AND Dzien_roboczy>='$od' AND Dzien_roboczy<='$do' AND (Status='wyjazd' OR Status='zaladowane' OR Status='dostarczono') ORDER BY Nr"; } } } ?>
Jak usunę zabezpieczenie sesją (if($user->GetTyp()=='magazynier'){) oraz session_start to jest ok:/