Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polski język dla PHPIZABI
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
malwin23
Witam!
Zlecę pracę nad skryptem phpIZABI, więcej o skrypcie pod adresem phpizabi.net oraz forum phpizabi.org

Nie chodzi mi o tłumaczenie wszystkiego na język polski tylko o możliwość czytania polskich znaków zarówno z bazy danych jak i implementowanie ich w templatkach. Tak abym mógł spokojnie sobie sam wszystko przetłumaczyć. Po zmianie charsert iso-8859-2 dalej nie da się ich odczytywać. Skrypt można ściągnąć z http://www.phpizabi.net/index.php?L=downlo...ad&latest=1

Po prostu ma się dać wpisywać polskie wyrazy zarówno w templatkach jak i w czasie korzystania ze skryptu.
Budżet 50 zł.
Czekam na chętnych.
Riklaunim
a utf-8 sprawdzałeś ?
mike
Na przyszłość proszę zapoznać się z zasadami pisania na forum "Praca oferowana".
Przenoszę na Giełda ofert > Poszukuję
haryb
Prosze o kontakt pod mailem: haryb@tlen.pl lub gg:3165026
Podejmnę się ów zlecenia.

Uszanowania
Jacek

Pięknie!!! SUper klient - zlecił mi poprawienie tego ja to zrobiłem pokazałem mu wyniki i teraz zero kontaku z jego strony ani kasy ani kontaktu - Kolejnyraz sie naciołem i widze ze bez zaliczki nie ma co nikomu nigdy robic.

pozdro
haryb
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.